Πρόγραμμα φωτισμού Lightup Πρόγραμμα φωτισμού Lightup

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Πρόγραμμα φωτισμού Lightup




Lightup δίνει τη δυνατότητα να έχουμε σε πραγματικό χρόνο περιδιάβαση και flythough πλήρως αναμμένο το μοντέλο σας, όλα τρέχουν μέσα από το παράθυρο του SketchUp.

 Απλά τοποθετήστε πηγές φωτός στο SketchUp μοντέλο διακόπτη σας σε λειτουργία Touring και μπορείτε να εξερευνήσετε πώς το μοντέλο σας φαίνεται από οποιαδήποτε γωνία. Αλλάξτε την εποχή του χρόνου / ώρα της ημέρας για να εκτελέσει την ανάλυση σκιά χρησιμοποιώντας το προηγμένο μοντέλο φως του ήλιου Rayleigh.



Προσθέστε ένα 3D σκηνικό με τη μορφή ενός Skybox ή HDR

\ Πανόραμα εικόνες για να τοποθετηθεί το μοντέλο σας σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον. Χρησιμοποιήστε το SketchUp Σκηνές καρτέλες στον συντάκτη ένα σενάριο πλοήγηση γύρω από το μοντέλο σας ή να κάνετε χειροκίνητο έλεγχο και να περπατήσετε γύρω από το μοντέλο σας για να πάρετε μια ρεαλιστική αίσθηση για το πώς λειτουργεί το φωτισμό σας.

Απλά Δυναμικά στοιχεία υποστηρίζονται σε κατάσταση Touring, έτσι για παράδειγμα οι πόρτες μπορούν να ανοίξουν αυτόματα, όπως σας προσεγγίσει για να δώσει μια απρόσκοπτη πλοήγηση.
Υψηλής ποιότητας Αποτελέσματα


 
Ενώ Touring μοντέλο σας, μπορείτε να δημιουργήσετε στιγμιαία High Resolution

 Στιγμιότυπα από τη σημερινή σκοπιά, ώστε να μπορείτε να επαναλάβετε quicky μέσα από ένα ευρύ φάσμα ιδεών.

 Ψήφισμα του Stills περιορίζεται μόνο από τη διαθέσιμη μνήμη - προεπιλογές για το κοινό 300dpi μεγέθη σελίδας είναι διαθέσιμα, καθώς και πρότυπο 1920x1080, 3840x2160 μεγέθη

. Όλα αυτά μπορούν προαιρετικά για την παραγωγή τους χάρτες που συνοδεύουν κυμαινόμενο βάθος σημείο να επιτρέπουν την περαιτέρω επεξεργασία μετά.
Όπως και ομαλοποιημένα ακίνητες εικόνες, Lightup να δημιουργήσετε AVI ταινίες του μοντέλου σας σε ένα κλάσμα του χρόνου των παραδοσιακών πακέτα rendering μέχρι και 1280x720 HD μορφή. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως θαμπάδα κινήσεων υποστήριξε για μια φυσική εμφάνιση.
Άμεση ένα κλικ εξαγωγή των Πανοράματα σε μια ποικιλία διατάξεις υποστηρίζεται επίσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Skyboxes κατά τα επόμενα μοντέλα Lightup ή χρησιμοποιούνται για την παραγωγή αρχεία Quicktime VR να μοιραστούν με άλλους.

Εξαγωγή σας αναμμένα Sketchup μοντέλο υποστηρίζεται με τη χρήση Autodesk FBX αρχεία τα οποία μπορούν στη συνέχεια να εισαχθούν σε άλλες εφαρμογές που υποστηρίζουν υλικών πολλαπλών στρώσεων.
 Ένα με ένα κλικ εξαγωγές / ροή εισαγωγής υποστηρίζεται για το δημοφιλές σύστημα συγγραφής παιχνίδι Ενότητας.


Φως Πηγές

 
Προσθέτοντας πηγές φωτός με το μοντέλο σας είναι γρήγορη και απλή και απαιτεί μόνο την τοποθέτηση ενός εξαρτήματος SketchUp στη θέση που θέλετε μια πηγή φωτός και επεξεργασία ιδιοτήτων φωτισμού. Η είσοδος σε ένα Lumen αξία για την πηγή φωτός σας βοηθάει να ξεκινήσετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Προσθέτοντας έναορισμό φωτιστικό IES αρχείο (διαθέσιμο στο διαδίκτυο από τους περισσότερους κατασκευαστές), σας δίνει τη δυνατότητα να αξιολογήσει το φωτισμό χρησιμοποιώντας το πραγματικό εξαρτήματα.

 Οι IES τύπου Α, Β και Γ τύπους φωτός που υποστηρίζονται στο Lightup καθιστώντας το ιδανικό τόσο για εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό του φωτισμού. Εργαλεία για τον προσανατολισμό / στοχοθέτηση ολόκληρες ομάδες των φώτων κάνει το φως ξάρτια σούπερ γρήγορο, όπως και η ικανότητα των Lightup να φιλτράρει όλες τις πηγές φωτός από οποιοδήποτε gobo ή πράγματι οποιαδήποτε μη-αδιαφανή υλικά, το φως περνά μέσα.

Φυσικά, τα φώτα Περιοχή υποστηρίζονται με τους ελέγχους για τις δύο Lux (Lumen / τετραγωνικό μέτρο), καθώς εξαπλώθηκε angle.
The μοντέλο ηλιακό φως Rayleigh που παρέχονται από Lightup μπορεί να ρυθμιστεί τόσο από την άποψη της δύναμης και Turbidy να πάρει το βλέμμα που θέλετε, καθώς και το να είσαι απλά άτομα με ειδικές ανάγκες. Ένα ισχυρό χαρακτηριστικό του Lightup είναι Εικόνων με βάση φωτισμού που θα χρησιμοποιήσετε θα σκηνικό ως παγκόσμια πηγή φωτός να φωτίζει το μοντέλο σας. Η τεχνική αυτή εξασφαλίζει έχετε φωτισμό που είναι πολύπλοκος και φυσικά δένει με το σκηνικό.
Lux / Ανάλυση ηλιακής ακτινοβολίας



Ένα ισχυρό χαρακτηριστικό του Lightup είναι να παράγει ψευδο χρωματιστά μοντέλα που δείχνει την κατανομή του φωτός στο εσωτερικό του μοντέλου σας. Μπορούν να διερευνηθούν αυτά τα μοντέλα σε λειτουργία Touring ως κανονικό και να επιτρέψει μια βαθιά εξερεύνηση των αποτελεσμάτων της ανάλυσης. Lux ανάλυση δείχνει την κατανομή των άμεσων τοπικών φωτός στο μοντέλο σας και παρέχει ένα lightmeter σε πραγματικό χρόνο για να λάβει επιτόπου μετρήσεις Lux. ηλιακής ακτινοβολίας Ανάλυση λαμβάνει υπόψη του Geo -Θέση του μοντέλου σας, καθώς και την τρέχουσα εποχή του χρόνου, για να παράγουν ένα καθημερινό Kwh / m / ημέρα οπτικοποίηση.

Όπως και με Lux Ανάλυση, ένα φωτόμετρο δίνει αποτελέσματα σημείο για την επιφάνεια που αιωρούνταν πάνω, αλλά, επιπροσθέτως, το παρακολουθούνται αξία για την επιφάνεια για να βοηθήσουν Solar Ενεργειακή ανάλυση.

περισσότερα εδώ

Δείτε τα βίντεο της εφαρμογής