Η υγρόψυκτη λάμπα LED της 3Μ Η υγρόψυκτη λάμπα LED της 3Μ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η υγρόψυκτη λάμπα LED της 3Μ

 

Μια από τις πιο συναρπαστικές πτυχές του την έλευση των LED φωτισμού ήταν η ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να λάβουν μοναδικές προσεγγίσεις για το πώς θέλουν να λύσουν τις προκλήσεις που παρουσιάζονται από την αλλαγή στην τεχνολογία.Διακόπτης φωτισμού, για παράδειγμα, έχει πρωτοπορήσει σε ένα σχέδιο υγρόψυκτος , ενώ η GE έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει μια μορφή ενεργητικής ψύξης που χρησιμοποιεί ένα ταλαντευόμενο διάφραγμα για να κινήσει τον αέρα στο εσωτερικό του βολβού. 3M, μια εταιρεία που γενικά δεν συνδέονται με τους λαμπτήρες πυράκτωσης, έχει εισέλθει στην αγορά LED με δική του σχεδιαστική καινοτομία.
Η 3M δεν είναι ένα κορυφαίο όνομα στον οικιακό φωτισμό, αλλά η εταιρεία γνωρίζει αρκετά για τα LED.



 Ειδική εμπειρογνωμοσύνη του είναι στο οπίσθιο φωτισμό για τηλεοράσεις και άλλες οθόνες, μέσω οπτικών Systems Division της εταιρείας. Με αυτή την εμπειρία που ήδη καλλιεργούνται, 3M αναπτύξει μια λάμπα LED που ήταν σε θέση να επωφεληθούν από την εμπειρία του. Αντί να χρησιμοποιούν μια πιο συμβατική σχεδίαση, το Advanced Light - πρώτη λάμπα στο σπίτι της εταιρίας - χρησιμοποιεί lightguides, προκειμένου να διανείμει το φως που παράγεται μέσα. Αυτό έρχεται με μερικά ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα, κυρίως ένα σχέδιο που μοιάζει πολύ με ένα συμβατικό λαμπτήρα πυρακτώσεως και ένα που ρίχνει ένα παρόμοιο μοτίβο φως.
LightGuide διευκρινίζωνΗ χρήση των lightguides - η οποία είναι παρόμοια με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε τηλεοράσεις άκρη φωτισμό - επιτρέπει για το 75% του βολβού να προέρχονται φως.

 Ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος από το κανονικό σχέδια LED που χρησιμοποιούν μια μεγάλη ψήκτρα στη βάση. Το ποσό των αναμμένο επιφάνεια είναι αυτό που επιτρέπει 3Μ για να χρησιμοποιήσετε ένα συμβατικό σχήμα Α-λάμπα και να έχουν πολύ ακόμη και το φως της διανομής χωρίς σημαντική λάμψη ή hotspots.
3M δεν λέει πολλά για το υπόλοιπο της μυστική σάλτσα - τελικά Πάω να πρέπει να πάρει τη λάμπα εκτός - αλλά εκτός από τις lightguides, την απελευθέρωσή του αναφέρει τη χρήση της «πολυεπίπεδο οπτική ταινία" και "οπτική κόλλες. «Η εταιρεία δεν παράγει τα δικά LEDs ή ημιαγωγούς της, αλλά το έκανε παρατήρηση σχετικά με την ποιότητα των ηλεκτρονικών της, λέγοντας ότι η απόδοσή τους δεν υστερεί σε κανέναν (ειδικά όσον αφορά την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα και συντελεστή ισχύος).
Το πιο σημαντικό μέρος του σχεδιασμού είναι οι lightguides που κατευθύνουν το φως από τον πομπό προς το διαχύτη, όπου μπορεί στη συνέχεια να πάνε για να δημιουργήσετε ένα κανονικό μοτίβο.
  

 Διάγραμμα 3Μ του βολβού δεν αναφέρει τη χρήση του ψύχτρες, αλλά μια γρήγορη ματιά στο βολβό καθιστά αμέσως σαφές ότι υπάρχουν σχισμές ψύξης στο εξωτερικό χαρακτηριστικό το οποίο θα επιτρέπει στη θερμότητα να ξεφύγει από τα εσωτερικά εξαρτήματα. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει τη σωστή ψύξη χωρίς μεγάλο κομμάτι του μετάλλου ανάληψη ένα σημαντικό μέρος του εξωτερικού του βολβού. 3Μ σημειωθεί ότι η λάμπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε προσανατολισμό αν και δεν έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ένα περίβλημα.

3M τεχνολογία φωτός 

Ένα LED εκπέμπει φως προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, δημιουργώντας ένα φαινόμενο προσκήνιο.
 Αυτό δεν λειτουργεί για το άναμμα ένα δωμάτιο. Φως Οδηγός τεχνολογία της 3Μ επιτρέπει LEDs για να λάμψει σε πολλαπλές κατευθύνσεις, παρέχοντας όλα-γύρω από το φως.
   

 Η 3M LED προηγμένη φως με 3Μ φως Οδηγός Τεχνολογίας λάμπει σε όλες τις κατευθύνσεις, όπως ακριβώς και μια παραδοσιακή λάμπα.
Το φως 3M Σύνθετη LED είναι διαθέσιμο στα 3000K και 4000K μοντέλα, τα οποία παράγουν 800 lumens (καθιστώντας το 60W-ισοδύναμο) και είναι σχεδιασμένα για 25.000 ωρών. Οι βολβοί είναι dimmable και instant-on.
Τα φώτα LED Σύνθετη καταναλώνουν 13,5 βατ. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 60 lumens ανά watt, η οποία είναι αποδεκτή, αλλά μακριά από την αιχμή του δόρατος σε αυτό το σημείο.

 Για λόγους σύγκρισης, η Philips βολβού L Βραβείο εκτιμάται σε 94 lumens ανά watt, ενώ η τυπική λάμπα του 12.5W LED είναι 64 LPW.
Ενώ οι αριθμοί των τιμών και η αποτελεσματικότητα δεν θα πρέπει να κερδίζει κανένα ρεκόρ, 3M ελπίζει να ανταγωνιστεί με την ποιότητα του φωτός και ένας όμορφος λάμπα.Η λάμπα δεν διαπρέπει, τουλάχιστον στα χαρτιά, σε κάθε συγκεκριμένη αρένες αλλά 3M ήθελε ένα ανταγωνιστικό συνολικό πακέτο και αυτό είναι που κατέληξα με.
 Το προϊόν είναι σχετικά με την πορεία προς έγκριση Energy Star και είναι μόνο το πρώτο βήμα σε ένα μεγαλύτερο LED φωτισμού ώθηση για την εταιρεία. 3M δεν μιλάει πολύ για τα μελλοντικά τους σχέδια, αλλά έχει σημειωθεί ότι 75W- και 100W ισοδύναμου μοντέλα είναι στο δρόμο.