Εφαρμογή OSRAM Light Finder Εφαρμογή OSRAM Light Finder

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Εφαρμογή OSRAM Light Finder





Εφαρμογή OSRAM Light Finder: βρείτε τους σωστούς λαμπτήρες και φωτιστικά για το σπίτι σας



Βρείτε τους σωστούς λαμπτήρες και φωτιστικά για το σπίτι σας. Η πρωτοποριακή εφαρμογή OSRAM Light Finder σάς βοηθά να επιλέξετε εύκολα.

Αν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε λαμπτήρες LED, αλογόνου ή συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού, μπορείτε να τους συγκρίνετε στην προσωπική σας διάταξη για να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο λαμπτήρα.


 


Η υπηρεσία "Light idea" είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε εικονικά τα φωτιστικά OSRAM στο δικό σας σπίτι.

Lamp Finder: επιλέξτε τους λαμπτήρες σας, κάντε τη σύγκριση και εξοικονομήστε ενέργεια

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Lamp Finder" για να βρείτε το σωστό λαμπτήρα για εσάς, με μερικά εύκολα βήματα. Επιλέξτε απλά τη λυχνιολαβή του λαμπτήρα, το σχήμα του λαμπτήρα και τα άλλα απαραίτητα κριτήρια και είστε έτοιμοι! Ο λαμπτήρας που χρειάζεστε θα εμφανιστεί μπροστά στα μάτια σας. Κατά τη σύγκριση εμφανίζονται τρεις τεχνολογίες φωτισμού: Λαμπτήρες LED, αλογόνου και συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού.
 Κάντε κλικ στο κουμπί "Details" (Λεπτομέρειες) για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον επιλεγμένο λαμπτήρα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την εξοικονόμηση ενέργειας συγκριτικά με έναν παρόμοιο συμβατικό λαμπτήρα. Παρέχεται επίσης ένα γλωσσάρι που εξηγεί τυχόν άγνωστη ορολογία.

Light Idea: επιλογή, δοκιμή, πληροφόρηση

Η επιλογή "Light Idea" είναι η δεύτερη δυνατότητα της εφαρμογής OSRAM Light Finder. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε το πως θα φαίνονται ορισμένα επιλεγμένα φωτιστικά της OSRAM στο σπίτι σας ή σε προεπιλεγμένες φωτογραφίες εσωτερικών χώρων
. Επιλέξτε απλά τα φωτιστικά που σας ενδιαφέρουν και τοποθετήστε τα σε μια φωτογραφία του καθιστικού σας ή κάποιου άλλου δωματίου του σπιτιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ φωτιστικών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αποθηκεύστε τα επιλεγμένα φωτιστικά στην προσωπική σας λίστα επιθυμιών και αποστείλετέ τα στον εαυτό σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κάντε λήψη της εφαρμογής "OSRAM Light Finder" για Android χωρίς χρέωση, εδώ:
Google play: Λήψη για Android

Κάντε λήψη της εφαρμογής "OSRAM Light Finder" για iPhone και iPad χωρίς χρέωση, εδώ:
App StoreSM: Λήψη για iPhone και iPad