Η LG παρουσίασε το πρώτο ψυγείο με καινοτομία Door-in-Door Η LG παρουσίασε το πρώτο ψυγείο με καινοτομία Door-in-Door

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η LG παρουσίασε το πρώτο ψυγείο με καινοτομία Door-in-Door

   
Η LG παρουσίασε το πρώτο ψυγείο μεγάλης χωρητικότητας που διαθέτει διπλή καινοτομία Door-in-Door (Mοντέλο LPXS34886C).
Το νέο μοντέλο, που αναμένεται να λάβει πιστοποίηση ENERGY STAR, διαθέτει δύο αυτόνομα τμήματα καινοτομίας Door-in-Door, προσφέροντας έτσι απόλυτη διευκόλυνση στους χρήστες για καλύτερη οργάνωση και εύκολη πρόσβαση, ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιεί τη διατήρηση του κρύου αέρα. Το δεξί τμήμα με τη λειτουργία Door-in-Door επιτρέπει πρόσβαση από το εξωτερικό με το απλό πάτημα ενός κουμπιού ενώ ανοίγει και εσωτερικά, κάνοντας έτσι εύκολη τη φόρτωσή του με σνακ, αναψυκτικά, γεύματα και οτιδήποτε χρησιμοποιείται πιο συχνά.





    Το αριστερό τμήμα με τη λειτουργία Door-in-Door προσφέρει επιπλέον εύκολη πρόσβαση σε αποθηκευτικό χώρο μέσω ενός μικρού μοχλού στη βάση της πόρτας. Η χρήση της καινοτομίας Door-in-Door της LG που αποτρέπει το άνοιγμα της κυρίως πόρτας του ψυγείου, προσφέρει τελικά μείωση στην απώλεια του ζεστού αέρα έως και 47 τοις εκατό, διατηρώντας έτσι τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Χάρη στην εξειδικευμένη κατασκευή του, το νέο ψυγείο διαθέτει επιπλέον περίγραμμα από επεξεργασμένο γυαλί που έχει τοποθετηθεί πάνω από καμπύλο γυαλί. Το φινίρισμα σε μαύρη απόχρωση προσδίδει ακόμη περισσότερη κομψότητα και ευχάριστη αισθητική, ενώ ταυτόχρονα δεν λερώνεται από δαχτυλιές και δεν θολώνει κατά τον καθαρισμό, ώστε το ψυγείο να δείχνει πάντα καθαρό. Ταυτόχρονα, το ψυγείο είναι εξοπλισμένο με κάδους EasyLift που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν το ύψος των εσωτερικών ραφιών ώστε να αποθηκεύουν ψηλά μπουκάλια ή μεγάλα μπουκάλια.
«Η τεχνολογία Door-in-Door της LG αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο δημοφιλείς σχεδιαστικές καινοτομίες της», δήλωσε ο Seong-jin Jo, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Με την εισαγωγή του νέου μεγαλύτερου ψυγείου μας με τεχνολογία Door-in-Doo, χρησιμοποιήσαμε αυτή τη σχεδιαστική καινοτομία για να δημιουργήσουμε ένα ακόμα καλύτερο ψυγείο, το οποίο οργανώνεται ακόμα πιο εύκολα προσφέροντας τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στο χρήστη».
 
Το νέο ψυγείο LG Mega-Capacity Door-in-Door προσφέρει τέλος και λειτουργία Smart Diagnosis, ώστε να μπορεί να γίνεται η διάγνωση τυχόν προβλημάτων μέσω τηλεφωνικού κέντρου.
 Η εφαρμογή της LG Smart Diagnosis για smartphones επιτρέπει επιπλέον στους χρήστες να καταγράφουν και να αναλύουν αναφορές που λαμβάνουν από τη συσκευή, προκειμένου να λάβουν άμεσα πληροφορίες για τις επιλογές που έχουν προκειμένου να επιδιορθωθεί
Βασικά Χαρακτηριστικά:
• Χωρητικότητα 34 κ.π.
• Διπλή λειτουργία Door-in-Door
• Λειτουργία Smart Cooling Plus
• Fresh Air Filter
• Τεχνολογία Smart Diagnosis
• Contour Glass Finish
• Premium εσωτερικός φωτισμός LED
• Κάδοι με λειτουργία διευκόλυνσης στο σήκωμα EasyLift