Νέα πλυντήρια ρούχων από την LG με σύστημα TWIN Wash Νέα πλυντήρια ρούχων από την LG με σύστημα TWIN Wash

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Νέα πλυντήρια ρούχων από την LG με σύστημα TWIN Wash

   
Η LG έχει μια εντελώς νέα κατηγορία πλυντηρίων ρούχων. Το επαναστατικό μπροστινό σύστημα φόρτωσης TWIN Wash, πρώτο στο είδος του, επιτρέπει την ταυτόχρονη πλύση δύο ξεχωριστών φορτίων.
Με το αποτελεσματικό και ευρύχωρο mini πλυντήριο στο βάθρο του, η συνολική διάρκεια των κύκλων πλύσης μειώνεται, αφού απαιτούνται ακόμα λιγότερες φορτώσεις. Χάρη στις λειτουργίες TurboWash 2.0 και TurboSteam, οι κύκλοι των πλύσεων είναι πιο γρήγοροι, ενώ οι τεχνολογίες WiFi και NFC προσφέρουν μια σειρά από διαφορετικές και έξυπνες επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας με την υπηρεσία μηνυμάτων HomeChat της LG.


Οι επισκέπτες στο περίπτερο της LG είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν το βραβευμένο στεγνωτήριο EcoHybrid της LG (Μοντέλο DLHX4072V). Το συγκεκριμένο στεγνωτήριο της LG κέρδισε ‘CES 2015 Innovation Award’, καθώς και βραβείο ‘EPA ENERGY STAR Emerging Technology Award’, για την εξελιγμένη τεχνολογία της αντλίας θερμότητας του στεγνωτηρίου, η οποία επιτρέπει μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση και εξαιρετικά αποτελέσματα στο στέγνωμα.
Εργονομικός σχεδιασμός για ευκολότερη πλύση
Η απίστευτη εργονομική σχεδίαση του νέου διπλού πλυντηρίου-στεγνωτηρίου της LG (Μοντέλα WM9500H*A & DLGX9501V/WM9000H*A & DLGX9001V/WM5000H*A & DLGX5001V) αλλάζει τα δεδομένα στην ευκολία. Η πόρτα είναι ευθυγραμμισμένη με το κέντρο του τυμπάνου (drum), τοποθετημένη 21 χιλιοστά υψηλότερα σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα. Επίσης, διαθέτει μικρή κλίση 6 μοιρών, έτσι ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται να σκύβουν τόσο πολύ για να βγάλουν ή να βάλουν τα ρούχα από τον κάδο. Ταυτόχρονα, έχει αυξηθεί η ορατότητα από την κλειστή πόρτα, ενώ ένα νέο συρόμενο συρτάρι για το απορρυπαντικό στο επάνω μέρος του μειώνει την πιθανότητα των διαρροών του απορρυπαντικού.

Μοναδικό, πρωτοποριακό σύστημα TWIN Wash
 
Η LG είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει το πρωτοποριακό σύστημα TWIN Wash. Η έξυπνη αυτή καινοτομία επιτρέπει στους χρήστες να πλένουν δύο φορτία ταυτόχρονα, με το πρώτο στην κύρια πλύση και το δεύτερο στο mini πλυντήριο που είναι τοποθετημένο στο βάθρο από κάτω. Το mini πλυντήριο είναι ιδανικό για ευαίσθητα ρούχα που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή ή ιδιαίτερες ρυθμίσεις πλύσεων. Επιπλέον, το πιο σημαντικό είναι ότι μειώνεται ο χρόνος πλύσης, καθώς περισσότερα από ένα φορτία μπορούν να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα.
Το σύστημα TWIN Wash τροφοδοτείται από το mini washer (Μοντέλα WD100C * / WD200C *), το πρώτο compact πλυντήριο παγκοσμίως που βρίσκεται τοποθετημένο στο κατώτερο μέρος της συσκευής σε ένα κρυφό βάθρο, που όμως προσφέρει μία νέα γκάμα επιλογών πλύσης. Η σχεδιαστική αυτή καινοτομία επιτρέπει στους χρήστες να επωφεληθούν από ένα δεύτερο πλυντήριο που δεν απαιτεί επιπλέον χώρο. Το mini washer μπορεί να συνδυαστεί με κάθε πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης της LG και αποτελεί την ιδανική λύση για μικρά, εξειδικευμένης φροντίδας φορτία με είδη ρουχισμού ή υφάσματα που είναι πιο ευαίσθητα.
TurboWash 2.0 για πιο γρήγορο καθάρισμα
Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας προστάζουν ταχύτητα στην κάθε εργασία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η αποκλειστική τεχνολογία της LG για γρήγορο κύκλο πλύσης TurboWash 2.0 χρησιμοποιεί διπλά ακροφύσια στο μπροστινό μέρος του πλυντηρίου, ώστε να ψεκάζει συμπυκνωμένο απορρυπαντικό απευθείας πάνω στα ρούχα.
 Ένα ακόμα ακροφύσιο υψηλής πίεσης πάνω από τον κάδο ψεκάζει μικρά σωματίδια νερού πάνω στα ρούχα κατά τη διάρκεια των ταχύτερων στροβιλισμών του κάδου, ώστε να γίνεται ακόμα πιο γρήγορη και αποτελεσματική απόπλυση.
Καλύτερο στέγνωμα με TurboSteam
Η προηγμένη τεχνολογία της LG TurboSteam δίνει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα στα νέα στεγνωτήρια. Χάρη στη λειτουργία Steam Fresh, οι χρόνοι για φρεσκάρισμα των ρούχων είναι κατά 50 τοις εκατό πιο γρήγοροι σε σχέση με τα προηγούμενα στεγνωτήρια . Επιπλέον, η επιλογή TurboSteam αποτρέπει το υπερβολικό στέγνωμα, ψεκάζοντας ατμό πάνω στα ρούχα κατά τον κύκλο στεγνώματος, ώστε να μειώνεται το συρρίκνωμα, να απολυμαίνονται τα ρούχα και να τσαλακώνονται λιγότερο.
Λειτουργίες για μεγαλύτερη ευκολία
Τα νέα διπλά πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG δεν είναι μόνο γρήγορα, αλλά και έξυπνα. Η ενσωματωμένη τεχνολογία SmartThinQ προσθέτει ένα νέο επίπεδο ευκολίας χάρη στη σύνδεση με WiFi. Κύκλοι πλύσεων μπορούν να προστεθούν στο λειτουργικό του πλυντηρίου, η παρακολούθηση της προόδου των κύκλων πλύσης γίνεται εφικτή μέσω αντίστοιχης εφαρμογής σε ένα LG smartphone και ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις μέσω WiFi όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος. Η λειτουργία ‘Energy Monitoring’ προσφέρει χρήσιμα στοιχεία για κάθε πλύση, ενώ η αποκλειστική λειτουργία HomeChat της LG επιτρέπει τον έλεγχο της κατάστασης του πλυντηρίου με τη χρήση της καθημερινής γλώσσας.
Στεγνωτήριο LG EcoHybrid με τεχνολογία αντλιών θερμότητας
Το νέο στεγνωτήριο LG EcoHybrid σχεδιάστηκε για να αποδίδει κορυφαία επίπεδα απόδοσης, ενώ είναι ένα από τα λίγα στεγνωτήρια της αγοράς που διαθέτουν πιστοποίηση ETA (Emerging Technology Award). Η τεχνολογίας αιχμής των αντλιών θερμότητας ανακυκλώνει τη θερμότητα εξοικονομώντας έως και 53 τοις εκατό περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τα συμβατικά στεγνωτήρια , ενώ η καινοτομική λειτουργία ‘Auto Clean System’ διατηρεί τον εξατμιστεί καθαρό και τη λειτουργία του ομαλή. Το στεγνωτήριο είναι αποτελεσματικό ακόμα και σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες, αποτελώντας ιδανική επιλογή για τα πιο ευαίσθητα ρούχα.
Το διπλό πλυντήριο – στεγνωτήριο άνω φόρτωσης για μεγαλύτερη ευκολία και απόδοση
   
Στη φετινή CES η LG παρουσιάζει επίσης τα νέα πλυντήρια-στεγνωτήρια πολύ μεγάλης χωρητικότητας άνω φόρτωσης (Moντέλα WT7700H*A και DLGX7701). Το νέο πλυντήριο χωρητικότητας 5.7 κ.π. και το νέο στεγνωτήριο χωρητικότητας 9.0 κ.π. είναι εξοπλισμένα με ένα νέο οριζόντιο σύστημα εφύγρανσης των ρούχων, το οποίο τους επιτρέπει να λειτουργούν με μεγαλύτερο φορτίο από τα ιδίου μεγέθους αντίστοιχα μοντέλα. Επιπλέον διαθέτουν τεχνολογίας εξοικονόμησης χρόνου LG TurboWash 2.0 και TurboSteam, προσφέροντας καλύτερες επιδόσεις και εξαιρετικό καθαρισμό σε ακόμα πιο μειωμένους χρόνους.
Οι τελευταίες διπλές συσκευές φόρτωσης της LG είναι εξοπλισμένες με το αποκλειστικό χαρακτηριστικό LG EasyLoad, ένα σύστημα πόρτας διπλής κατεύθυνσης, που προσφέρει τη δυνατότητα το άνοιγμα της πόρτας να γίνεται είτε με καπάκι (humper-style door) είτε με μηχανισμό swing (swing-door). Αυτή η μοναδική ρύθμιση επιτρέπει στους χρήστες την εύκολη μεταφορά των ρούχων από τον κάδο πλύσης, χωρίς να τους πέφτουν στο πάτωμα ή να σκύβουν. Επιπλέον, τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG άνω φόρτωσης διαθέτουν μια σειρά από υψηλής τεχνολογίας χαρακτηριστικά κοινά με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια εμπρόσθιας φόρτωσης της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών 6 Motion και TurboSteam.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία NFC tagging, οι χρήστες μπορούν να ‘κατεβάσουν’ εκ των προτέρων προγραμματισμένους κύκλους πλύσης από τα smartphones τους. Οι κύκλοι πλύσης μπορούν να ενεργοποιηθούν απλά αγγίζοντας το smartphone στο σύμβολο NFC Tag που βρίσκεται στο πλυντήριο. Επιπλέον, η λειτουργία Smart Diagnosis™ βοηθά στη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση σχεδόν κάθε ζητήματος που μπορεί να προκύψει πριν δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.
«Θα μπορούσε να μπει κάποιος στον πειρασμό να πει το σύστημα LG TWIN Wash εξαιρετικά καινοτόμο, καθώς πρόκειται για μία εντελώς νέα έννοια στην κατηγορία των οικιακών συσκευών», δήλωσε ο Seong-jin Jo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Η προσθήκη του mini washer κάτω από το κυρίως πλυντήριο μπορεί να μεταφραστεί σε μεγαλύτερη ευελιξία, ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποτελεί, επίσης, ένα πολύ μεγάλο βήμα στη δέσμευσή μας για τη χρήση τεχνολογίας αιχμής και καινοτόμων ιδεών που κάνουν καλύτερη τη ζωή των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο».
πηγή