Οι νέοι λαμπήρες LED βάζουν τους συμβατικούς λαμπτήρες...... στο παρελθόν . Οι νέοι λαμπήρες LED βάζουν τους συμβατικούς λαμπτήρες...... στο παρελθόν .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Οι νέοι λαμπήρες LED βάζουν τους συμβατικούς λαμπτήρες...... στο παρελθόν .


  Πρόκειται για τη σειρά λαμπτήρων φωτισμού τεχνολογίας LED, που παρουσίασε η εταιρεία Sengledμε έδρα τη Σαγκάη, οι οποίες μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να ενισχύουν το σήμα του Wi-Fi, να παίζουν μουσική, να αναγνωρίζουν το πρόσωπό σας αλλά κυρίως τα πρόσωπα που ΔΕΝ πρέπει να βρίσκονται μέσα στο σπίτι, όταν απουσιάζετε αλλά και να ... φωτίζουν.
 Κι όλα αυτά  μέσω ειδικών εφαρμογών για Android ή iOS. 


Το μοναδικό από τα μοντέλα λαμπτήρων που παρουσίασε η εταιρεία στην CES, που προσφέρει αναγνώριση προσώπου, ονομάζεται Snap, και είναι εξοπλισμένο με μια μικροκάμερα ασφαλείας, μικρόφωνο, μινι-ηχείο και υποστηρίζει την καταγραφή ήχου και βίντεο. 
 Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο μοντέλο που θα κοστίζει 199 δολάρια, όταν κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες, θα επικεντρώνεται γύρω από θέματα οικιακής ασφάλειας.
Τα υπόλοιπα μοντέλα λαμπτήρων της Sengled, είναι το Boost, που εφοδιάζεται με έναν ενισχυτή σήματος Wi-Fi για καλύτερη εμβέλεια του ασύρματου δίκτύου αλλά και τα Pulse και Solo, που εκτός από το να φωτίζουν λειτουργούν ως κρυφά ηχεία που συνδέονται ασύρματα μέσω Bluetooth, με mobile συκευές για την αναπαραγωγή μουσικής. 
   Όλοι οι λαμπτήρες της Sengled, είναι συμβατοί με τα ντουί των φωτιστικών μας, και ο καθένας τους συνοδεύεται από το δικό του application για Android ή iOS μέσω του οποίου ο χρήστης αποκτά τον πλήρη έλεγχο των λειτουργιών τους.
 Όπως κάθε λάμπα, έτσι και οι "έξυπνες" λάμπες της Sengled καίγονται κάποια στιγμή, αλλά η εταιρεία υποστηρίζει ότι ο κύκλος ζωής τους ξεπερνά τις 25.000 ώρες.
Δείτε μια παρουσίαση του εντυπωσιακού λαμπτήρα ασφαλείας, Snap: