Αυτοματισμός έξυπνης κατοικίας ABB-free home Αυτοματισμός έξυπνης κατοικίας ABB-free home

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Αυτοματισμός έξυπνης κατοικίας ABB-free home


Σε ότι αφορά τον αυτοματισμό κατοικιών, εκτός από τη λύση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων ΚΝΧ - Instabus, μπορούμε να σας προτείνουμε επίσης το αυτόνομο σύστημα Bus της εταιρείας ABB,
ABB-free@home.

  Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή η εταιρεία ΑΒΒ υποστηρίζει ότι ο αυτοματισμός μίας κατοικίας, μπορεί να γίνει εύκολα από την αρχή έως το τέλος. Προσφέρει στους ηλεκτρολόγους - εγκαταστάτες ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και παράλληλα τους απλοποιεί το σύστημα Bus, βοηθώντας τους να εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο.   



 
Οι ηλεκτρολόγοι - εγκαταστάτες μπορούν μέσω της εφαρμογής ΑΒΒ-free@home να υποστηρίξουν τους πελάτες τους σε θέματα αυτοματισμού κατοικίας Bus, λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που αυτή παρουσιάζει.  Αυτό μπορεί να γίνει από την εγκατάσταση έως τη διαμόρφωση, μέσα από μία αποτελεσματική διασύνδεση με τη βοήθεια ενός app (εφαρμογή σε κινητό τηλέφωνο Smartphone).
Η εφαρμογή ΑΒΒ-free@home συνδυάζει όλες τις χρήσιμες λειτουργίες ενός άνετου συστήματος αυτοματισμού κατοικίαςκαι είναι εύκολη στη χρήση της.
 Η λειτουργίες της είναι απλές, γεγονός που οδηγεί στην εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου από την πλευρά του χρήστη. 



 
Μέσω της εφαρμογής ΑΒΒ-free@home μπορείτε να συνδυάσετε και να διαχειριστείτε εύκολα, μια μεγάλη γκάμα από αυτοματισμούς στο χώρο της κατοικίας σας (φωτισμός, ρολά, θέρμανση, κλιματισμός, θυροτηλεοράσεις κλπ), από την αρχή έως το τέλος.