Το Nest Protect και το τηλεφωνικό σύστημα Ooma. Το Nest Protect και το τηλεφωνικό σύστημα Ooma.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το Nest Protect και το τηλεφωνικό σύστημα Ooma.

 
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κάθε δευτερόλεπτο μετράει, έτσι και το Nest Protect είναι μία συσκευή που σας προστατεύει και σας δίνει πληροφορίες, σας λέει ποιο είναι το πρόβλημα και πού είναι. 
Και σε περίπτωση που είστε μακριά από το σπίτι, στέλνει ένα μήνυμα στο τηλέφωνό σας. 

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές που θα είναι συμβατή με το Nest Protect και θα παρουσιαστεί στη CES 2015 είναι το τηλεφωνικό σύστημα Ooma.
 Εάν η συσκευή Nest Protec ανιχνεύει καπνό ή επικίνδυνο επίπεδο μονοξειδίου του άνθρακα στο σπίτι σας, ένα Ooma Telo θα σας ρωτήσει άν θέλετε να επικοινωνήσετε με έναν τοπικό φορέα άμεσης βοήθεια




Η LG και η Whirlpool θα δημιουργήσουν συσκευές συμβατές με το NestProtect.
 Eνα ψυγείο της LG, θα μπορεί να χρησιμοποιείται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν κανείς δεν είναι σπίτι. Και ένας φούρνος της LG θα μπορούσε να σας στείλει μια προειδοποίηση αν φύγετε από το σπίτι και ξεχάσετε να τον απενεργοποιήσετε. 

 
Καθώς επίσης και οι εταιρίες  Insteon, Lutron, και η Philips Hue θα συνεργαστούν με την Nest Protect. Η Insteon θα προσφέρει έξυπνους διακόπτες φωτός με αισθητήρες ελέγχου, όπου ο έλεγχό τους θα γίνεται από μια εφαρμογή ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα από το ένα μέρος. 

Η Lutron θα εγκαινιάσει την συνεργασία της με την Nest με την εφαρμογήCaseta Wireless (τον ασύρματο φωτισμό ελέγχου) από όπου θα ελέγχετε ασύρματα μέσα από μια εφαρμογή τον φωτισμό σας και η Philips Hue θα μας δώσει τους έξυπνoυς LED λαμπτήρες όπου θα αναβοσβήνουν όταν η εφαρμογή Nest Protect εντοπίσει κάποιο λάθος.



Μπορεί επίσης να λειτουργήσει και σαν αισθητήρας κίνησης πχ αν δεν ανιχνεύσει κίνηση την ώρα που τα παιδιά σας θα πρέπει να φθάνουν στο σπίτι από το σχολείο θα σας καλέσει αυτόματα. Αναμφίβολα μια πολυχρηστική συσκευή!