DLP σύστημα LED - Αισθητική και διαισθητική κίνηση από την LEGRAD DLP σύστημα LED - Αισθητική και διαισθητική κίνηση από την LEGRAD

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

DLP σύστημα LED - Αισθητική και διαισθητική κίνηση από την LEGRAD

 
Η Legrand έχει εμπλουτίσει την γκάμα των καλωδίων περίμετρο δρομολόγησης (μίνι-κανάλια, πλίνθοι, κανάλια και στήλες) με την προσθήκη της λειτουργίας φωτισμού. Αυτή η λειτουργία παρέχει πολλές δυνατότητες για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, βοηθώντας τους ανθρώπους να κινούνται γύρω διαισθητικά, καθοδηγώντας τους χρήστες στο σκοτάδι και δίνοντάς τους πραγματική οπτική άνεση. ? Το καινοτόμο χαρακτηριστικό της σειράς είναι η ενότητα LED, το οποίο είναι ενσωματωμένο στα εξώφυλλα.






Τα καλύμματα LED System μπορεί να εγκατασταθεί στη θέση των τυποποιημένων καλύμματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί σε μίνι-κανάλια, βάθρα, και Snap-on κανάλια και οι στήλες της ίδιας σειράς.


Η νέα σειρά φωτίζεται DLP είναι ένα πραγματικό βήμα προς τα εμπρός όσον αφορά τη συμβολή τους ανθρώπους που χάνουν την ανεξαρτησία τους για να συνεχίσουν να ζουν στα σπίτια τους. Ένα φωτισμένο μονοπάτι δίνει τριπλάσια μείωση του αριθμού των πτώσεων (σε κατοικίες για τους ηλικιωμένους ή ιδιωτικές κατοικίες), και εξασφαλίζει την πραγματική ασφάλεια όταν κινείται γύρω από τη νύχτα, παρέχοντας ημέρα με την ημέρα άνεση για όλους εκείνους που θέλουν να συνεχίσουν να ζουν σε τα δικά τους σπίτια.


Ενίσχυση εισόδους, λήψη ή εκθεσιακούς χώρους με πρωτότυπο φωτισμό και σχεδιαστής λύσεις, καθοδηγώντας τους ανθρώπους διαισθητικά από το φως, κλπ, Ο φωτισμένος εύρος DLP προσφέρει πολλά οφέλη για τους κοινόχρηστους χώρους: ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, κ.λπ. Πέρα από το φωτισμό, το σύστημα παρέχει επίσης μια αισθητική αξία για τους διάφορους χώρους: ένα διαχεόμενο λευκό φως που θα δημιουργήσει μια λεπτή φωτισμό σε ένα σημείο πώλησης, για παράδειγμα, ή ένα έντονο μπλε φως για τη δημιουργία ενός «μοντέρνα» ατμόσφαιρα


http://www.legrand.com/EN/