334. η νέα εύχρηστη εφαρμογή LG Φωτισμός LED 334. η νέα εύχρηστη εφαρμογή LG Φωτισμός LED

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

334. η νέα εύχρηστη εφαρμογή LG Φωτισμός LED

     
Δε χρειάζεστε αριθμομηχανές και περίπλοκους υπολογισμούς, δε χρειάζεται ν’ ακούτε φήμες ή «στο περίπου», το μόνο που χρειάζεστε για να υπολογίσετε πόση ενέργεια (και συνεπώς χρήματα) μπορείτε να εξοικονομήσετε στο σπίτι ή στον εργασιακό σας χώρο με τη χρήση λαμπτήρων LG LED, είναι η νέα εύχρηστη εφαρμογή LG Φωτισμός LED Yπολογιστής Εξοικονόμησης!
Η LG σας παρουσιάζει τη νέα αυτή εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε όχι μόνο το κέρδος ενέργειας, αλλά και το κέρδος σε χρήματα από την αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων σας με αυτούς τεχνολογίας LG LED.


Τώρα, μπορείτε κι εσείς να υπολογίσετε με ακρίβεια την ενέργεια που καταναλώνετε και να ανακαλύψετε –ανάλογα με τον τύπο και τον αριθμό λαμπτήρων που χρειάζεστε και ήδη χρησιμοποιείτε– τις εναλλακτικές επιλογές που σας προσφέρονται.
Η λειτουργία της εφαρμογής LG Φωτισμός LED Yπολογιστής Εξοικονόμησης (η οποία φιλοξενείτε σε ξεχωριστό Microsite) είναι εύκολη, απλή και… γρήγορη.
Ανοίγοντας την εφαρμογή επιλέγετε τον τύπο και τον αριθμό των λαμπτήρων που επιθυμείτε ν’ αντικαταστήσετε (μπορείτε να συνδυάσετε και διαφορετικούς τύπους) και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έχετε μπροστά στα μάτια σας το όφελος που θα έχετε σε ετήσια βάση (kWh και ευρώ) με την προηγμένη τεχνολογία φωτισμού LED της LG.
Αποθηκεύστε, εκτυπώστε, στείλτε με email ή/και κοινοποιήστε στα Social Media τα αποτελέσματα του LG-υπολογισμού σας και μοιραστείτε με φίλους και συνεργάτες τα νέα! Οι λαμπτήρες LG LED διαθέτουν :
  • υψηλό επίπεδα φωτισμού,
  • μειωμένη εκπομπή θερμότητας
  • χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει έως και 88%)
  • μικρό κόστος εγκατάστασης
  • μεγάλη διάρκεια ζωής (έως και 40 χρόνια)
  • είναι φιλικοί προς το περιβάλλον (καθώς δεν περιέχουν υδράργυρο ή άλλες επιβλαβείς ουσίες)
  • και σας προσφέρουν τη δυνατότητα να προγραμματίζετε τον τρόπο και τη διάρκεια λειτουργίας τους.

Τα προϊόντα φωτισμού LG LED περιλαμβάνουν λαμπτήρες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, όπως τύπου bulb, spot (ΜR16, PAR16) και candles, φωτιστικά LED Flatlight, Downlight και Tubes, λαμπτήρες spot εξωτερικού χώρου (PAR30, R-111), προϊόντα οδοφωτισμού (Streetlights) και φωτιστικά τύπου καμπάνας (High-Bay Bells).
Σε περίπτωση που δε σας φτάνουν οι πληροφορίες που σας δίνουμε εδώ για τους λαμπτήρες LG LED, σας έχουμε κι άλλα νέα: η νέα εφαρμογή της LG σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε σχετικό ενημερωτικό υλικό για τα προϊόντα της LG ή και να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της LG για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις φωτισμού LED της LG.
Τέλος, οι λαμπτήρες LG LED είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχουν υδράργυρο ή άλλες επιβλαβείς ουσίες, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία της ατμόσφαιρας, αλλά και στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος (carbon footprint) της εκάστοτε επιχείρησης.