Το GSM CONTROL 200 είναι συσκευή τηλεχειρισμού Το GSM CONTROL 200 είναι συσκευή τηλεχειρισμού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το GSM CONTROL 200 είναι συσκευή τηλεχειρισμού

 

Το GSM CONTROL 200 είναι συσκευή τηλεχειρισμού και τηλεειδοποίησης γενικής χρήσης με απεριόριστη εμβέλεια. 
Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε εκεί όπου υπάρχει κάλυψη από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.
Ο χειρισμός του συστήματος γίνεται μέσω κινητού τηλεφώνου και τις εντολές μπορούμε να τις στείλουμε είτε πληκτρολογώντας τους αντίστοιχους αριθμούς για να λάβουμε τους αντίστοιχους ακουστικούς τόνους (ΜΠΙΤ), είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).



Για κάθε συσκευή απαιτείται σύνδεση και αριθμός από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Το δίκτυο που θα επιλεγεί να είναι αυτό που παρέχει το δυνατότερο σήμα στο σημείο που θα εγκατασταθεί η συσκευή.
Μπορεί να λειτουργήσει με μόνιμη σύνδεση ή με κάρτα, κατά προτίμηση του πελάτη. Η κάρτα μας δίνει τη δυνατότητα χρήσης δώδεκα μηνών και αποστολής περίπου 100 μηνυμάτων. Η κάρτα χρεώνεται μόνο όταν στέλνει μηνύματα βλαβών. Κάθε χρόνο θα πρέπει η κάρτα να ανανεώνεται για να μη χαθεί ο αριθμός που έχουμε προγραμματίσει στη συσκευή.
Το GSM CONTROL 200 λειτουργεί με τάση τροφοδοσίας 230 V AC.
Διαθέτει 9V αλκαλική μπαταρία για να μας στείλει μήνυμα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ. Η μπαταρία αυτή ελέγχεται από τη συσκευή και με μήνυμα μας ειδοποιεί για την αντικατάστασή της.
Διαθέτει τρεις ανεξάρτητες εξόδους (επαφή ρελέ 10 Α), (2 ΝΟ και 1 μεταγωγική ΝΟ/NC ) και δέκα εισόδους από τις οποίες οι έξι ενεργοποιούνται από το κλείσιμο εξωτερικής επαφής, γεφυρώνοντας κάθε μια είσοδο με το +12 V και τέσσερις όπου τροφοδοτούμε R-230V από την επαφή του επιτηρητή τάσης, στάθμης, πιεσοστάτη, θερμικού καιμια αναλογική είσοδο 4-20mA με ένδειξη επί τοις % .
Κάθε είσοδος που ενεργοποιείται μας στέλνει αυτομάτως προγραμματισμένο γραπτό μήνυμα (ανάλογα με την επιθυμητή χρήση του πελάτη), σε αριθμούς τηλεφώνου που έχουμε προγραμματίσει στη μνήμη της συσκευής. Η συσκευή στη μνήμη δέχεται 3 αριθμούς. Απ' όποιον αριθμό δεχτεί κλήση, σ' αυτόν θα στείλει και το μήνυμα.


Λειτουργία για τον έλεγχο μιας αντλίας

Όταν θέλουμε να θέσουμε την αντλία ΕΝΤΟΣ ή ΕΚΤΟΣ έχουμε δύο επιλογές:
Α) Μέσω του πληκτρολογίου του κινητού μας. Πληκτρολογούμε τον αριθμό τηλεφώνου της συσκευής που έχουμε τοποθετήσει στο αντλιοστάσιο, η συσκευή βλέπει τον αριθμό που την καλεί και αν υπάρχει αποθηκευμένος στη μνήμη της τότε απαντάει. Με το πρώτο κουδούνισμα στέλνει ένα μπιτ όταν η αντλία λειτουργεί και τρία μπιτ όταν η αντλία είναι σταματημένη.
Αν θέλουμε να την ξεκινήσουμε πατάμε το πλήκτρο 1, αν θέλουμε να τη σταματήσουμε πατάμε το πλήκτρο 3. Με χρονική καθυστέρηση 2 περίπου δευτερολέπτων ακούμε τα ανάλογα μπιτ για την επιβεβαίωση της εντολής που δώσαμε.
Β) Μπορούμε να ανοίξουμε και να κλείσουμε την αντλία μέσω μηνυμάτων SMS.
ΤΟ GSM CONTROL ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΑΓΚΕΣ.




πηγή