341.Emberlight: το έξυπνο ντουί 341.Emberlight: το έξυπνο ντουί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

341.Emberlight: το έξυπνο ντουί

   
  ΟΙ έξυπνοι λαμπτήρες βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό στο προσκήνιο. Μιλάμε για τα φώτα LED που τα χειρίζεστε μέσω του κινητού σας είτε μέσα στο σπίτι είτε από απόσταση. Φώτα με τα οποία μπορείτε να προγραμματίζετε ειδικά σκηνικά μέσα στο σπίτι σας για θέαση ταινιών, για πάρτι και άλλα πολλά.
Ολοι τα θέλουμε. Το πρόβλημα; Η τιμή!
Τώρα, ένα πρόγραμμα στο γνωστό πλέον kickstarter με το όνομα emberlight έρχεται να λύσει την οικονομική μας στενότητα αφού με χαμηλή τιμή όχι απλά μας προσφέρει τη δυνατότητα του …ασύρματου φωτισμού αλλά την δυνατότητα να μετατρέψουμε κάθε λαμπτήρα που έχουμε σπίτι μας σε έξυπνο φως.


   
Το emberlight δεν περιλαμβάνει λαμπτήρες αλλά μόνο ένα έξυπνο ντουί στο οποίο μπορούμε να συνδέσουμε όποιος λαμπτήρα θέλουμε αρκεί να έχει δυνατότητα dimming. Απλά για να γνωρίζετε, όλοι λαμπτήρες LED αλλά και όλοι οι παραδοσιακοί λαμπτήρες κάνουν dimming.
 Προσοχή χρειάζεται για όσους έχουν κλασσικούς οικονομικούς λαμπτήρες φθορίου καθώς δεν έχουν όλοι αυτή τη δυνατότητα.
Με το emberlight πάντως και με χαμηλό κόστος, μπορείτε να μετατρέψετε όλο το φωτισμό του σπιτιού σας σε «έξυπνο» να τον χειρίζεστε όπου και αν βρίσκεστε και φυσικά να φτιάχνετε «φωτιστικά σενάρια» είτε για τα πάρτι σας είτε για όταν λείπετε από το σπίτι.
Το emberlight παράλληλα θα σας ειδοποιήσει μέσω του app του αν έχετε ξεχάσει κάποια λάμπα ανοιχτή.