340.Ο χρόνος βραχυκυκλώματος σε μια αυτόματη ασφάλεια 340.Ο χρόνος βραχυκυκλώματος σε μια αυτόματη ασφάλεια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

340.Ο χρόνος βραχυκυκλώματος σε μια αυτόματη ασφάλεια


 
http://ilektroaytomatismoi.blogspot.gr/
   Όχι μόνο για συσκευές για τη διακοπή υψηλά ρεύματα και τάσεις θέτουν οι εμπειρογνώμονες της ΑΒΒ εμπειρογνωμοσύνη τους. Επίσης, ένας διακόπτης κοινό κύκλωμα είναι ένα κομμάτι των εξελιγμένων μηχανικών.
«Στα σχεδιαστές εργασίες ανάπτυξης στενά για τα μηχανικά μέρη και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί μαζί», λέει ο Joachim Becker, Product Manager της ΑΒΒ Stotz επαφή. «Η ανάπτυξη μιας νέας γενιάς διαρκεί περίπου τρία χρόνια.
 Μια προσομοίωση σε υπολογιστή δεν μπορεί να δείξει τα πάντα, μέχρι και σήμερα. Ως εκ τούτου, τα διάφορα στοιχεία και βήματα πρέπει να δοκιμάζονται μεμονωμένα όσο το δυνατόν, για παράδειγμα, η μετανάστευση του τόξου εντός του θαλάμου τόξου. "



Βραχυκυκλώματος σπάσιμο ενός διακόπτη S201 - Β16:






Αρχή


Αν το ρεύμα στο πηνίο μια καθορισμένη τιμή, ο οπλισμός των επιπτώσεων είναι να προσελκύσει η δύναμη του εσωτερικού ελατηρίου συγκράτησης.





Μορφές Arc


Ο οπλισμός των επιπτώσεων χωρίζει τις επαφές.

μεταξύ κινητών και σταθερή επαφή, ένα τόξο.





Σημείο επαφής ανοιχτό


Το επίθεμα είναι απόλυτα ανοιχτή και το τόξο είναι ορατή.





Arc στο θάλαμο σβέσης


Το τόξο τρέχει μέσα στο θάλαμο σβέσης.





Διαίρεση του τόξου


Το τόξο είναι διαιρεμένη και αποσβέννυται στο θάλαμο σβέσης σε μερική τόξα περίπου 30 Τάση V.





 
http://ilektroaytomatismoi.blogspot.gr/

Πτώσεις Shifter
Η λαβή φθάνει στο τέλος της θέση λόγω της αδράνειας του μετά από περίπου 10,0 ms.











Εναλλαγή τόξο


Βασικά, ένα ηλεκτρικό τόξο από μια αυτοτροφοδοτούμενη εκκένωσης αερίου ανάμεσα σε δύο ηλεκτρόδια. Αν οι ανοικτές επαφές δεν είναι ακόμα αρκετά μακριά ο ένας από τον άλλο κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας μεταγωγής, ήδη πλούσιοι από χαμηλές αντοχές ηλεκτρικό πεδίο, προκειμένου να ιονίζουν τον αέρα όλη.
Το αποτέλεσμα: Μια μορφή τόξου - ακριβώς σαν αστραπή κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας. Από το εναλλασσόμενο ρεύμα τόξου αποσβέννυται κατά τη διέλευση μηδενός της ημιτονοειδούς κυματομορφής ρεύματος. Είναι οι επαφές στη νέα δομή της εξουσίας δεν είναι ακόμα αρκετά μακριά ο ένας από τον άλλο, το τόξο αναφλέγεται νέα.
Για να αποφευχθεί αυτό και να σβήσουν ταχέως το τόξο, είναι ο στόχος των διαφόρων συστημάτων. Φυσήξει το τόξο, για παράδειγμα, πεπιεσμένου αέρα, ή εκτελούν μεταγωγή εργασίες σε μέσα με υψηλή διηλεκτρική αντοχή από, υπό κενό ή σε αέριο εξαφθοριούχο θείο Εάν ένα τόξο σβήνει, όχι γρήγορα, απειλούν μεγάλη ζημιά.
 Παίρνει το τόξο έως 300 ms, υπάρχει ήδη πυρκαγιάς και έκρηξης. Ανάλογα με τον σχεδιασμό της διακοπής είναι σοβαρές παραβιάσεις του διεθνούς προσωπικού να ανησυχούν.