336.Το φωτοβολταϊκό ύφασμα 336.Το φωτοβολταϊκό ύφασμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

336.Το φωτοβολταϊκό ύφασμα

   Το Ντουμπάι έχει κερδίσει μια προσπάθεια
 να φιλοξενήσει την Expo 2020. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η διεθνής εορτασμός της καινοτομίας και των επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί στη Μέση Ανατολή, και στόχος του Ντουμπάι είναι να παράγει το 50 τοις εκατό της απαιτούμενης ενέργειας στο χώρο του ξενοδοχείου.
 Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα τεράστιο διπλό φωτοβολταϊκών σκοπό Τέντα που θα αξιοποιήσει την ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, και να παρέχουν ένα εκθαμβωτικό φως της οθόνης τη νύχτα.




   

Σύμφωνα με το θέμα της «Συνδέοντας Minds, Δημιουργώντας το μέλλον,« Expo Ντουμπάι θα δώσει προτεραιότητα τη βιωσιμότητα, την ευκαιρία και την κινητικότητα. Η πλατεία θα είναι στο κέντρο της περιοχής για να καλέσει παρουσιάσεις και συζητήσεις, όπως η έκθεση εξελίσσεται.
 Ο χώρος αυτός θα ονομάζεται «Al Wasl,« ο πρώην όνομα για το Ντουμπάι που μεταφράζεται ως «The Connection».
   Από τον πυρήνα αυτό το διάστημα οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στις ζώνες που καλύπτουν συνδεσιμότητα, την κινητικότητα, και όλες τις πτυχές της αειφορίας σε ξεχωριστά περίπτερα. Η ιδέα αυτή εμπνεύστηκε από ένα «παζάρι» - μια παραδοσιακή αραβική αγορά - να δημιουργήσει ένα διαδραστικό και πολύβουη ατμόσφαιρα.
Το σύνολο του site θα πρέπει να καλύπτονται από φωτοβολταϊκά ύφασμα που κρέμεται πάνω από τα περίπτερα.
Οι συντάκτες της προσφοράς στοχεύουν να παράγουν το ήμισυ των ενεργειακών της έκθεσης Expo στο χώρο του ξενοδοχείου, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη σκιά από τον καυτό ήλιο όλη την ημέρα. Και όταν ο ήλιος δύει, το ύφασμα θα πρέπει να μετατραπεί σε μια διαφωτιστική απεικόνιση των φώτων και ψηφιακές προβολές.



πηγή