323.Επιπλέον φωτισμό και πρίζες στο πάγκο της κουζίνας 323.Επιπλέον φωτισμό και πρίζες στο πάγκο της κουζίνας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

323.Επιπλέον φωτισμό και πρίζες στο πάγκο της κουζίνας

 
Επιπλέον φωτισμό και πρίζες  χρειάζεται ο πάγκος της κουζίνας , ο οποίος επιτυγχάνεται με τη χρήση spot τα οποία τοποθετούνται στο profil (κούτελο) του επάνω μέρους των ντουλαπιών της κουζίνας. 
Αυτά πέραν του πρόσθετου φωτισμού που παρέχουν στα σημεία που χρειαζόμαστε, προσφέρουν και ωραία αισθητική ατμόσφαιρα, λόγω των δεσμών φωτός που διαγράφονται επάνω στα ντουλάπια.










   
Το σύστημα BAROLO της Γερμανικής Starlicht περιλαμβάνει φωτιστικά φθορίου 8W και 13W σε δύο διαστάσεις, στοιχεία με σπότ εξοικονόμησης ενέργειας GX53 7W, στοιχείο με διακόπτη ώστε να ανάβει μια ολόκληρη σειρά με μόνο ένα διακόπτη και στοιχείο με δύο πρίζες για χρήση συσκευών στον πάγκο της κουζίνας.
 Οι πρίζες έχουν δυνατότητα ανεξάρτητης παροχής.
Ολα τα στοιχεία είναι διαμορφωμένα στο ίδιο εργονομικό σχήμα και συνδέονται μεταξύ τους σχηματίζοντας ενιαίο σύνολο στις επιθυμητές θέσεις και διαστάσεις.
Τα στοιχεία του συστήματος BAROLO είναι κατασκευασμένα απο αλουμίνιο σε χρώμα inox και ταιράζουν με τη σύχρονη διακόσμηση και αισθητική.


 
ΠΡΙΖΕΣ ΠΑΓΚΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ RETTANGOLO.
 Δίνει λύση σε περίπτωση που δεν έχει γίνει η απαραίτητη πρόβλεψη για πρίζες πάνω από τον πάγκο της κουζίνας ή καλύπτει πρόσθετες ανάγκες για πρίζες, δένοντας αρμονικά με τα φωτιστικά του ίδιου τύπου.







   Το ανασυρόμενο πολύπριζο


Με το επαναστατικό ανασυρόμενο πολύπριζο μπορεί κάθε πάγκος και κάθε γραφείο να μετατραπεί σε κύβο ενέργειας . Έτσι πάντα όταν χρειαζόμαστε ρεύμα θα το έχουμε χωρίς να αναγκαζόμαστε για πάντα να βλέπουμε το πολύπριζο. 

Το ανασυρόμενο πολύπριζο αυτό είναι η ιδανική λύση για το γραφείο σας αλλά και το γκαράζ. Ακόμα και στην κουζίνα (πχ στον πάγκο της κουζίνας) το ανασυρόμενο πολύπριζο μας χαρίζει πολύτιμο χώρο. 

Όταν το χρειαζόμαστε με μία κίνηση το τραβάμε προς τα πάνω. Όταν πάλι δεν το χρειαζόμαστε το εξαφανίζουμε με μία κίνηση πάλι. Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη




 


INTESA 230v ΠΡΙΖΕΣ ΠΑΓΚΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (ΔΙΠΛΗ)

INTESA 230v ΠΡΙΖΕΣ ΠΑΓΚΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (ΔΙΠΛΗ)

Πρίζες πάγκου κουζίνας INTESA. Λειτουργούν σε συνδυασμό με το φωτιστικό INTESA για τον πάγκο της κουζίνας ή και ανεξάρτητα σαν εξωτερικές πρίζες πάγκου κουζίνας. Απλή λύση για να προσθέσετε πρίζες ΧΩΡΙΣ 
ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ. Εύκολη εγκατάσταση!

               O κρυφός φωτισμός  με την χρήση ταινίας LED                                 
     
O κρυφός φωτισμός του πάγκου εργασίας της κουζίνας, με την χρήση ταινίας LEDείναι μία πολύ καλή λύση  για τοποθέτηση στην άνω σειρά ντουλαπιών κουζίνας. Τα πλεονεκτήματα που παρέχει σε σχέση με τον κλασικό φωτισμό (φωτιστικά με λάμπες φθορίου) είναι η ανάδειξη του άνω μέρους των ντουλαπιών, ο ομοιόμορφος φωτισμός σε ολόκληρο το μήκος του πάγκου και των επιφανειών κοπής και η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.