284.Τεχνολογία της Siemens στο κέντρο logistics του Ομίλου Lapp 284.Τεχνολογία της Siemens στο κέντρο logistics του Ομίλου Lapp

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

284.Τεχνολογία της Siemens στο κέντρο logistics του Ομίλου Lapp

Νέα υπηρεσία και το κέντρο logistics του Ομίλου Lapp


http://ilektroaytomatismoi.blogspot.gr/
Νέα υπηρεσία και το κέντρο logistics του Ομίλου Lapp σε Ludwigsburg (Γερμανία) περιλαμβάνει τρεις αίθουσες που καλύπτουν συνολικά 30.000 τ.μ., που ισοδυναμεί με ένα χώρο μεγαλύτερο από τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου.
 Οι 270 μ. μήκος και 11 μ. πρόσοψη ξεφεύγουν από 30 ράμπες φόρτωσης και εκφόρτωσης εμπορευμάτων προς και από τα φορτηγά. Κατασκευές για το κέντρο έχει διεξαχθεί σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες κατευθυντήριες γραμμές της ενεργειακής απόδοσης.
 Ένα φωτοβολταϊκό σύστημα έχει εγκατασταθεί στην οροφή και ανά έτος αυτό παράγει 1.000 MWh ενέργειας και μειώνει την ετήσια CO 2 εκπομπές κατά περίπου 650 τόνους. 
Σε σύγκριση με τις προηγούμενες περιοχές, η χωρητικότητα αποθήκευσης έχει αυξηθεί από περίπου 70.000 σε πάνω από 90.000 βαρέλια καλώδιο με OLFLEX ® καλώδια σύνδεσης και ελέγχου και UNITRONIC ® καλώδια του δικτύου δεδομένων.
 Η συνολική επένδυση ισοδυναμεί με πάνω από 50 εκατ. ευρώ - η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στην ιστορία της


Logistik Greifarm
Πατενταρισμένη πένσα ατράκτου
Πρωτοποριακή τεχνολογία

Στην αίθουσα 2, υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύσει έως και 74.000 τύμπανα καλωδίων με διάμετρο από 400 έως 800 χιλιοστά. Μεταφέρονται στα ράφια πλήρως αυτόματα μέσω ενός ιμάντα 700 m μακρά μεταφοράς. Αυτό είναι ενεργοποιημένο από δύο καινοτομίες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από Lapp:
  • Ειδικές grapplers γνωστή ως κίνηση «ατράκτου αρπάγες» στην κεντρική οπή στο τύμπανο καλωδίου, όπου απλώνονται και να εκτελέσει μια ενέργεια ανύψωσης. 
  • Σε μία ώρα, ένα grappler παίρνει διαμέσου τουλάχιστον 60 βαρέλια βάρους μέχρι 400 κιλά. Αυτό αποτρέπει το είδος της βλάβης που μερικές φορές προκύπτει όταν μεταφέρουν μικρά τύμπανα χρησιμοποιώντας περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων.
  • Ένα ειδικά σχεδιασμένο πλαστικές παλέτες σύστημα επιτρέπει τα τύμπανα να είναι πάντα να τοποθετείται με ακρίβεια. Αυτό καθιστά δυνατό για μας να την αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών διαχείρισης υπηρεσιών logistics και το κέντρο μας, η οποία με τη σειρά της μειώνει τους χρόνους επεξεργασίας και αυξάνει την ποιότητα.
   
http://ilektroaytomatismoi.blogspot.gr/
Ακόμη και η ανάθεση των στοιχείων εντός της ίδιας της εγκατάστασης αποθήκευσης είναι πλήρως αυτόματη, 
χάρη στο φως δοκάρια και την τεχνολογία RFID. 
Αποθήκευσης και ανάκτησης μηχανές αποθηκεύουν τα τύμπανα, τα οποία είναι τοποθετημένα πάνω σε παλέτες του συστήματος, και να ανακτήσει ξανά όταν υποβάλλεται μια παραγγελία του πελάτη. 
Χωρίς οδηγό συστήματα μεταφορών είναι εξοπλισμένα με μια αυτοματοποιημένη συσκευή πλοήγησης μεταφέρουν τα τύμπανα καλωδίων στο τμήμα μέγεθος ή τη μεταφορά κάταγμα τύμπανα πίσω στην περιοχή της τεχνολογίας μεταφοράς. 
Τα συστήματα μεταφοράς χωρίς οδηγό να προσανατολιστούν προς τις ιδιαίτερες συνθήκες και το περιβάλλον της περιοχής με τη βοήθεια ενός σαρωτή, βρίσκοντας το δρόμο τους γύρω, χωρίς την ανάγκη για σημάνσεις δαπέδου ή καθρέφτες για να βοηθήσει την άποψή τους.

Στη βασική εγκατάσταση αποθήκευσης παλετών στην Αίθουσα 3, υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκεύσει περίπου 17.000 τύμπανα καλωδίων με διάμετρο 900 mm και άνω. Η αυτοματοποιημένη εγκατάσταση αποθήκευσης δακτυλίου στο Hall 1 προσφέρει ένα επιπλέον 11.000 θέσεις αποθήκευσης.
http://ilektroaytomatismoi.blogspot.gr/Υπερσύγχρονα, προσαρμοσμένη αποστολή
Στο Hall 1, τα προϊόντα που είναι κομμένα σε μήκος, συσκευαστεί και επισημανθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Σχεδόν 600 προσαρμοσμένα δαχτυλίδια μπορεί να είναι έτοιμο για αποστολή εδώ κάθε ώρα.




http://ilektroaytomatismoi.blogspot.gr/
Μια πληθώρα πλεονεκτημάτων
    Όλη αυτή η καινοτόμος τεχνολογία φέρνει πολλά πλεονεκτήματα για εσάς, τους πελάτες μας:

    • Όπως έχουμε καταφέρει να συνδυάσει αρκετές περιοχές αποθήκευσης, οι χρόνοι παράδοσης έχουν μειωθεί, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για αποφάσεις που περιλαμβάνουν μια σειρά από διάφορα είδη.
    • Τώρα που τα τύμπανα καλωδίων συγκεντρώνεται σε Ludwigsburg, υπάρχουν περιθώρια για πρόσθετες υπηρεσίες στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Στουτγάρδη, όπου μπορούμε πλέον να εφαρμόζουν επίσης τις αιτήσεις προσαρμογής.
    •  Για παράδειγμα, δημιουργούμε προσαρμοσμένες σετ καλωδίων και εξαρτήσεις.
    • Η συγκέντρωση τύμπανα καλωδίων σε μια περιοχή αναιρεί την ανάγκη για πολλά ταξίδια μεταξύ των περιοχών της εταιρείας. Εκτιμούμε ότι αυτό οδηγεί σε 750 λιγότερα ταξίδια φορτηγών ετησίως. Αυτό ισοδυναμεί με μείωση των εκπομπών CO 2 από περίπου 155 τόνους ετησίως.

    τεχνολογία μεταφοράς για την αποθήκευση τύμπανα περιλαμβάνει τη σύνδεση με την αποθήκευση και ανάκτηση μηχανήματα, προϊόντα, έχουν λάβει και την τοποθέτηση των καλωδίων τύμπανα σε παλέτες και η κατάργησή τους. Το προσωπικό που χειρίζεται επωφεληθούν από μια εργονομική ροή εργασίας σε όλη την πλήρη εγκατάσταση.