νέο MACROTESTG3 με οθόνη αφής νέο MACROTESTG3 με οθόνη αφής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

νέο MACROTESTG3 με οθόνη αφής

    

276. νέο MACROTESTG3 με οθόνη αφής
 Το εργαλείο πολυμέσων σας βοηθά να λύσει εύκολα τα θέματα ασφάλειας σε αστικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις (IEC 64-8).
Μετά από χρόνια μελέτης, HT έχει αναπτύξει ένα εργαλείο ικανό επανάσταση στον κόσμο των ηλεκτρικών μετρήσεων και, την ίδια στιγμή κάνει την εργασία μια ευχάριστη δραστηριότητα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των tablets και smartphones.
Εισάγετε τα σχόλια και να αποθηκεύσετε τις μετρήσεις δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, χάρη στα χαρακτηριστικά του Macrotest G3:


  1. Με οθόνη αφής (όλες οι μετρήσεις σε «δάκτυλο» σας). Μόνο με τη χρήση αυτού του τύπου του συστήματος είναι δυνατό να αλληλεπιδράσει με τη συσκευή και ρυθμίστε όλες τις παραμέτρους που είναι αναγκαίες για την ανάπτυξη της εν λόγω δοκιμή? ένα «ανάλογο» (το κλασικό διακόπτη) ποτέ δεν θα επέτρεπε την ενσωμάτωση του συνόλου των μεταβλητών που μπορεί να καθορίσει την υπόθεση. Η χρήση της οθόνης αφής είναι ο μόνος τρόπος για να κάνουν πραγματικά καλή πραγματικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο το δυναμικό της Macrotest G3.
  2. Ένα μοναδικό εργαλείο για να εκτελέσει το σύνολο των προβλεπόμενων από το CEI 64-8 μέτρα.
  3. Για διαισθητική γραφική εικόνα
  4. Συμφραζόμενα βοήθεια on-line
  5. Αποτελέσματα OK OK ή ΟΧΙ πάντα ορατή στο τέλος της κάθε μέτρησης
  6. App HTanalysis για συστήματα iOS (iPhone και iPad) και Android μπορούν να γίνουν λεπτομερείς αναφορές με την ικανότητα να επισυνάψετε εικόνες / βίντεο, τα σχόλια ήχου / γραπτή, να διαχειρίζονται και να προσαρμόσετε τα αποτελέσματα των μετρήσεών τους.
  7. HTCloud τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων για να μοιραστούν τις μετρήσεις σας σε κάθε μέρος του κόσμου.
Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το πεδίο των ηλεκτρικών μετρήσεων:
     
Σύνθετη Loop
Δοκιμές στο προστατευτικό μαγνητικό, ασφάλειες και μέγεθος καλωδίων (λειτουργία εκτελείται σύμφωνα με IEC/EN61557-3.) 
HT εμπλούτισε το βρόχο μέτρησης σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις λειτουργίες και τις δοκιμές που πολύ συχνά περιορίζεται σε υπολογισμούς καθαρό σχεδιασμό. Προκειμένου να προστατεύσει τις γραμμές, CEI 64-8 απαιτεί ο σχεδιαστής με το μέγεθος του συστήματος, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται: 
-. προστασία έναντι έμμεσων επαφών 
- προστασία από βραχυκυκλώματα 
Macrotest G3 λύσει αυτό το είδος των αιτημάτων σε ένα πολύ . διότι παρέχει μια λεπτομερή σειρά μέτρων και εκτιμήσεις που επιτρέπουν στους τεχνικούς να έχουν ένα σαφές όραμα για το σύστημα προστασίας δοκιμάζονται 
οι δοκιμές που απαρτίζουν το συγκρότημα ADVANCED LOOP ορίζονται ως εξής: 
α) η διάταξη προστασίας πρέπει να έχουν την ικανότητα διακοπής όχι λιγότερο ο μελλοντικός ρεύμα βραχυκυκλώματος στο σημείο όπου εγκαθίσταται ο εξοπλισμός, 
β) η συσκευή πρέπει να παρέμβει με την απαιτούμενη ταχύτητα, στην περίπτωση ενός βραχυκυκλώματος σε οποιοδήποτε σημείο του προστατευόμενου γραμμής, προκειμένου να αποφευχθεί ότι η μονωτική υποθέτουν υπερβολικές θερμοκρασίες.
Προκειμένου να ελέγξει τις προϋποθέσεις αυτές το μέσο Macrotest G3 εκτελεί τις ακόλουθες λειτουργίες:
   
276. νέο MACROTESTG3 με οθόνη αφής
Check-in προστασία έναντι έμμεσης επαφής 
(TT - TN - IT)

Κατά τη διάρκεια ενός βραχυκυκλώματος γείωσης, οι μάζες να αναλάβει μια επικίνδυνη προοπτική για χρονικό διάστημα ίσο με το χρόνο λειτουργίας της συσκευής προστασίας από υπερένταση. Σύμφωνα με τον τύπο του συστήματος διανομής που έχει συσταθεί από το χρήστη (ΤΤ, ΤΝ, IT) και τον τύπο του σετ προστασίας, το όργανο πραγματοποιεί τη μέτρηση και τον έλεγχο της κατάστασης που επιβλήθηκε με 64-8 CEI παρέχοντας ένα θετικό αποτέλεσμα, αν είναι ικανοποιημένοι. Για παράδειγμα, σε ένα σύστημα TN με τη ρύθμιση του τύπου της καμπύλης του διακόπτη / ασφάλεια και την ώρα της προστασίας του εργαλείου: 
-τη μέτρηση της αντίστασης του βρόχου σφάλματος και υπολογίζει Icc
-υπολογίζει το ρεύμα βραχυκυκλώματος Ia που πρέπει να διακόπτεται από τη συσκευή προστασίας εντός των προβλεπόμενων χρόνων. 
Εάν ικανοποιείται η σχέση: Ia ≤ Icc το αποτέλεσμα της μέτρησης είναι OK! και η τάση για τις μάζες δεν αποτελεί κίνδυνο για έμμεσες επαφές.
   
276. νέο MACROTESTG3 με οθόνη αφής
kA - Ελέγξτε την προστασία διακοπή ρεύματος
Το όργανο ανιχνεύει η σύνθετη αντίσταση ανάντη του σημείου μέτρησης, υπολογίζει την τιμή του ρεύματος βραχυκύκλωσης και μέγιστες προμήθειες αποτύχει εάν αυτή η τιμή είναι μεγαλύτερη από το ποσό που καθορίζεται από το χρήστη (συνήθως η τιμή που αναφέρεται για την προστατευτική διάταξη).
2 t - Έλεγχος της προστασίας από τις θερμικές επιδράσεις των βραχυκυκλώματα
Ρύθμιση του τύπου του διακόπτη ασφάλειας / κυκλώματος, τη διάμετρο, το υλικό του αγωγού και τον αριθμό των χορδών παράλληλα, το όργανο μετρά τη σύνθετη αντίσταση, υπολογίζει την τιμή του ρεύματος βραχυκύκλωσης Isc και την αντίστοιχη αξία του χρόνου προστασίας ( t) παρέχοντας αποτύχει εάν η τιμή της ειδικής ενέργειας που διέρχεται από την προστατευτική διάταξη είναι μεγαλύτερη από υποφερτή από τα καλώδια σύμφωνα με τη γνωστή σχέση:


Όπου: Κ = η παράμετρος ορίζεται στο πρότυπο σύμφωνα με τον τύπο του αγώγιμου υλικού και του υλικού που χρησιμοποιείται στη μόνωση, S = διατομή.
 
276. νέο MACROTESTG3 με οθόνη αφής
- Ελέγξτε το χρόνο της προστασίας
Το όργανο ανιχνεύει την εμπέδηση ανάντη του σημείου μέτρησης, υπολογίζει την τιμή του ελάχιστου ρεύματος βραχυκύκλωσης (Imin) και την αντίστοιχη αξία του χρόνου παραμονής προστασίας (t) παρέχει μία θετική έκβαση εφόσον τέτοιο χρόνο είναι μικρότερη από τη όριο που καθορίζεται από το χρήστη.
Με την ολοκλήρωση των πιο πάνω ελέγχων, το εργαλείο εκτελεί επίσης: 
STD
 - γενική γραμμή μέτρησης της σύνθετης αντίστασης μεταξύ LN LL L-PE και τον υπολογισμό των μελλοντικών ρεύμα βραχυκυκλώματος.
Όλα αυτά τα μέτρα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε υψηλή ανάλυση (0,1 Μ) σε συνδυασμό με το IMP57 εξάρτημα.

276. νέο MACROTESTG3 με οθόνη αφής
 Μέτρηση της αντίστασης γείωσης
Μέτρα: 
-Λειτουργία διεξάγεται σύμφωνα με IEC/EN61557-5 
-Μέτρηση της αντίστασης γείωσης μέθοδο Wenner με 3-σημείο ή 2-σημείο στο ΤΤ και TN EN 
-Μέτρηση της αντίστασης γείωσης με πένσα T2100 
-Global γη αντίστασης 
αντίστασης-εδάφους
 Για το λανσάρισμα της τελευταίας γενιάς ως εργαλείο Macrotest G3, HT Ιταλία ήθελε να βελτιώσει περαιτέρω την απόδοση, ήδη πολύ σημαντικό, που επιτεύχθηκε με όλες τις άλλες συσκευές μέχρι σήμερα έχουν σχεδιαστεί και προσφέρεται στην αγορά, που προορίζεται για τη μέτρηση της αντίστασης γείωσης. 
Εν τω μεταξύ, όπως όπως και για όλα τα άλλα μέτρα που Macrotest G3 είναι σε θέση να εκτελέσει, δεν παραλείπει, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, η αξιολόγηση στο τέλος της δοκιμής σχετικά με την λαβή ή όχι να ζητηθεί νομοθεσία ανιχνεύεται τιμή της αντίστασης γείωσης (πράσινο αντίχειρα OK, ιντσών κόκκινο δεν είναι εντάξει) Αυτή είναι μια μέτρηση που γίνεται στο ΤΤ ότι από TN.
Πρόκειται για την τελευταία κατηγορία των φυτών (TN) HT που ήθελε να επικεντρωθεί περισσότερο να προσφέρει στους πελάτες της ένα προϊόν που ήταν αποτελεσματική και πρακτική.
    Όσο για τη μαρτυρία της κατηγορίας ADVANCED LOOP, επίσης, για τον έλεγχο της αντίστασης γείωσης στο σύστημα TN (μέθοδος Wenner) είναι πάντα το σύστημα με οθόνη αφής για να είναι ζωτικής σημασίας για τις γενικές ρυθμίσεις? Στην πραγματικότητα, για να δώσουν τη θέση τους για να παρέχουν ένα τεστ αξιολόγησης στο τέλος του αποτελέσματος που προκύπτει για το τι εκφράζεται εν προκειμένω από τους ειδικούς κανονισμούς (CEI EN 500 522: 2011-07), Macrotest G3 ζητά από τον χειριστή να εισάγει τα δεδομένα (που παρέχονται από ' Enel) για το πρώτο ρεύμα σφάλματος και ο σχετικός χρόνος της προστασίας Enel. Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, η συσκευή είναι σε θέση να αναπτύξει το διάγραμμα των τάσεων επαφής, συγκρίνοντάς τα με αυτά που βρίσκονται στη διαμόρφωση των προτύπων και να δώσει θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα: μια μεγάλη βοήθεια για εκείνους που πρέπει να επιταχυνθεί και να αναφέρει κατά πόσον ή όχι το υπολογισμών σχεδιασμού.
Συχνά σε συστήματα TN είναι σχεδόν αδύνατο να χτυπήσει τους συνδετήρες σε μια απόσταση που καθορίζεται από τα πρότυπα (5 φορές η διαγώνιος του υπό μελέτη συστήματος), και σε αυτές τις περιπτώσεις προχωρούμε με απλοποιημένες μεθόδους, αλλά που απαιτούν πολύ χρόνο για την εφαρμογή τους.
Macrotest G3 προσφέρει μια λύση σε αυτές τις περιπτώσεις πραγματικά πρακτική
Μέτρηση της αντίστασης γείωσης με πένσα T2100
G3 Macrotest χρησιμοποιεί μια καινοτόμο μέθοδο για τη μέτρηση της αντίστασης γείωσης που εξαλείφει το πρόβλημα της εύρεσης της κατάλληλης τοποθεσίας για να τοποθετήσετε τα μανταλάκια μέτρησης. Η μέτρηση της αντίστασης γείωσης θα γίνει ευκολότερη χάρη σε ένα νέο αλγόριθμο HTEarth που αποθηκεύει όλες τις μετρήσεις που έγιναν με το σφιγκτήρα σε κάθε T2100 στύλων και υπολογίζει αυτόματα την συνολική αξία της αντίστασης γείωσης.
Παγκόσμια αντίστασης γείωσης
Μέτρηση της αντίστασης γείωσης χωρίς να προκαλεί τη λειτουργία της διαφορικής προστασίας σε συστήματα με και χωρίς ουδέτερο και ουδέτερο μέτρηση της τάσης επαφής.
Χώμα αντίστασης
Μέτρηση της αντίστασης του εδάφους () με 4-σημείο μέθοδο Wenner.
Macrotest G3 έχει πολλά άλλα χαρακτηριστικά, όπως:
- Mohm: μέτρηση της αντίστασης μόνωσης (λειτουργία εκτελείται σύμφωνα με IEC/EN61557-2) 
- Συνέχεια των προστατευτικών αγωγών με 200mA (λειτουργία εκτελείται σύμφωνα με IEC/EN61557-4) 
- ΑΡ. (επαλήθευση της κυκλικής έννοια)
- Aux Μέτρηση των περιβαλλοντικών παραμέτρων μέσω εξωτερικών ανιχνευτών 
Αυτό το χαρακτηριστικό θα επιτρέπει, μέσω της χρήσης εξωτερικών μορφοτροπέων, τη μέτρηση των ακόλουθων περιβαλλοντικών παραμέτρων: 
θερμοκρασία αέρα σε ° C, ° F και% RH σχετική υγρασία 
φάσμα φωτισμού 20 / 2K/20K Lux 
mV τάση εισόδου DC (χωρίς την εφαρμογή σταθερής μεταγωγής).
- Διαρροή τρέχουσες 
τιμές ρύθμισης της πλήρους κλίμακας 1Α, 100A, 1000A, θα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η μέτρηση του ρεύματος διαρροής μέσω της χρήσης ενός εξωτερικού HT96U σφιγκτήρα.
- Τα μέτρα εξοικονόμησης και το λογισμικό διαχείρισης 
το εργαλείο σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε κάθε αποτέλεσμα μέτρησης στην εσωτερική μνήμη του οργάνου με μια δομή δέντρου και μέσα από ένα εικονικό πληκτρολόγιο θα είναι σε θέση να προσθέσετε σχόλια. Η μεταφορά των δεδομένων σε έναν υπολογιστή μπορεί να γίνει είτε με οπτική σύνδεση / σύνδεση USB με δύο οπτικά / Wi-Fi μέσω ειδικού λογισμικού με σκοπό την υλοποίηση των εκθέσεων μέτρησης.
Part Number: HT MACROTOUCH