272 .μια μπάλα που της μιλάτε και σας ακούει... 272 .μια μπάλα που της μιλάτε και σας ακούει...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

272 .μια μπάλα που της μιλάτε και σας ακούει...

   
.μια μπάλα που της μιλάτε και σας ακούει...
Το Ηοmey είναι μια νέα καμπάνια στο Kickstarter που ζητά την χρηματοδότηση του από το κοινό για να κυκλοφορήσει στην αγορά.
Πρόκειται για ένα νέο σύστημα αυτοματισμού,το οποίο λειτουργεί με φωνητικές εντολές,το οποίο συνδέεται μέσω μιας ειδικής εφαρμογής με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του σπιτιού σας και σας επιτρέπει να τις ελέγχεται μόνο με τη φωνή σας.



Homey συνδυάζει τις συσκευές σας και το διαδίκτυο, επιτρέποντας έξυπνες σενάρια:
  • Όταν παίρνετε το σπίτι , τα φώτα σβήνουν για σας, το θερμοστάτη σας έχει ήδη ρυθμιστεί σε ένα άνετο επίπεδο και την αγαπημένη σας μουσική σε συνεχή ροή στο δέκτη σας.
     
  • Όταν πρέπει να ξυπνήσει , οι κουρτίνες ή περσίδες άνοιγμα, το πρωί συντονιστείτε σας παίζει στο στερεοφωνικό σας, ενώ ο καιρός για σήμερα και e-mails σας να σας διαβάσω. Η μυρωδιά του φρέσκου και αυτόματα κάνει τον καφέ σας παίρνει από το κρεβάτι.
     
  • Όταν είστε στο σούπερ μάρκετ , αν αποφασίσετε ότι πρόκειται να είναι πίτσα απόψε. Να σας πω την σπιτική app για να προθερμάνετε το φούρνο σας με την θέσετε σε λειτουργία. Εάν έχετε ένα έξυπνο ψυγείο, λίστα ψώνια σας έχει σταλεί σε σας.
     
  • Όταν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία , τα blinds κοντά, τα φώτα σας χαμηλώνουν, η μουσική σας σβήνει, η τηλεόραση έχει ρυθμιστεί στο σωστό κανάλι και το κέντρο πολυμέσων αναπαράγει την ταινία.
     
  • Όταν φεύγετε από το σπίτι σας , φιλικό σας λέει ότι πρόκειται να βρέξει σύντομα, και σας υπενθυμίζει να πάρετε μια ομπρέλα. Όταν είσαι ο τελευταίος που θα φύγει από το σπίτι, φιλικό απορρίπτει τη θερμότητα και αλλάζει όλα τα φώτα και τις συσκευές σας για να εξοικονομήσετε ενέργεια. Τέλος, φιλικό σιγουρεύεται ότι μπροστινή πόρτα σας είναι πραγματικά κλειδωμένο.
     
  • Όταν παίρνετε μια κλήση , η μουσική διακόπτεται σας, ενώ η κλήση δρομολογείται μέσω Bluetooth από το τηλέφωνό σας και αποστέλλεται στα ηχεία που βρίσκονται πιο εκεί που είναι σήμερα.



.μια μπάλα που της μιλάτε και σας ακούει...

Όταν το συνδέσετε, συνεργάζεται ήδη με τις περισσότερες από τις συσκευές σας, και υποστήριξη για πολλά άλλα θα έρθουν. Δίπλα στο σπίτι συσκευές, το συνδέει με συστήματα ψυχαγωγίας σας και σε απευθείας σύνδεση λογαριασμούς. Homey είναι η ζωντανή κόμβο που συνδέει έξυπνα τα πάντα στη ζωή σας.

Σπιτική έργα με ...



.μια μπάλα που της μιλάτε και σας ακούει...
... Και πολλά άλλα!
   
.μια μπάλα που της μιλάτε και σας ακούει...
Επιστήμη!
Αν και αυτό ακούγεται σαν μαγεία, είναι στην πραγματικότητα η επιστήμη: Homey περιλαμβάνει 7 ασύρματες ενότητες που λειτουργούν σε διάφορες συχνότητες και τα πρωτόκολλα, όλα ενσωματωμένα μαζί σε μια έξυπνη συσκευή και εύκολη στη χρήση με το state-of-the-art αναγνώρισης ομιλίας. Και για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε για παλαιότερες συσκευές σας και των τηλεοράσεων, έχουμε προσθέσει ένα Infrared Power-LED. Ναι, μπορείτε να πετάξετε όλα τα τηλεχειριστήρια σας τώρα.
 
.μια μπάλα που της μιλάτε και σας ακούει...
Υπάρχει ένα app για αυτό
Επειδή υπάρχουν πολλές συσκευές που χρησιμοποιούνται εκεί έξω, και νέες που απελευθερώνονται κάθε μέρα, φιλικό και διαθέτει ένα κατάστημα app, έτσι μπορείτε να πάρετε συνεχώς φρέσκα εφαρμογές από τους συναδέλφους τους ενθουσιώδες και τα εμπορικά σήματα της συσκευής. Όλες οι εφαρμογές ελέγχονται, οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια.
Οι προγραμματιστές και χομπίστες μπορούν επίσης να δημοσιεύουν απευθείας στην ενότητα Labs, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις δικές σας ελεύθερα homebrew έργα.


.μια μπάλα που της μιλάτε και σας ακούει...


Μήπως έχω προϊόντα που υποστηρίζονται;
Ναι, έχετε! Homey ήδη λειτουργεί με τις πιο βασικές συσκευές στο σπίτι, όπως οι ηλικιωμένοι, υπέρυθρες ελεγχόμενη τηλεόρασή σας. Ας Homey συνδεθείτε στο e-mail σας, το ημερολόγιο en μετεωρολογική υπηρεσία και σας έχουν ήδη αρκετά το έξυπνο βοηθό, η οποία παίρνει μόνο πιο έξυπνη και πιο έξυπνη, όπως μπορείτε να αγοράσετε περισσότερες συσκευές (ασύρματη)!