269.Ο φωτισμός στο μπάνιο 269.Ο φωτισμός στο μπάνιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

269.Ο φωτισμός στο μπάνιο

 
Ο φωτισμός στο μπάνιο θα πρέπει να είναι κατάλληλος για όλες τις ώρες: το πρωί χρειάζεστε έντονο φως για να ξυριστείτε, να βαφτείτε ή να φορέσετε φακούς επαφής, ενώ το βράδυ θέλετε ένα απαλό φως για να τελειώσετε την ημέρα σας με ένα χαλαρωτικό μπάνιο.




Ασφάλεια και ιδανική κατασκευή για υγρά περιβάλλοντα

Τα κομψά φωτιστικά μπάνιου  είναι τέλεια στεγανοποιημένα και κατάλληλα για περιβάλλοντα με υγρασία. Το μπάνιο χωρίζεται σε τρεις ζώνες υγρασίας, γι' αυτό και τα φωτιστικά μας διαθέτουν βαθμό προστασίας IP23, IP44 ή IP65. Δεδομένου ότι η ασφάλεια και η υγεία σας είναι πολύ σημαντική για εμάς, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα υλικά και την απόδοση των φωτιστικών μας.



Ενεργειακά αποδοτικός φωτισμός υψηλής ποιότητας



Συμβουλές φωτισμού

Ο καλύτερος τρόπος για να φωτίσετε τον καθρέφτη σας είναι να τοποθετήσετε φωτιστικά από πάνω και στο πλάι. Ο φωτισμός του καθρέφτη πρέπει να φωτίζει το πρόσωπό σας, χωρίς να δημιουργεί σκιές.
   
Για το ξύρισμα ή το μακιγιάζ, είναι καλύτερα να ενισχύσετε το γενικό φωτισμό με φωτισμό εργασίας.
Για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα επιτοίχιο φωτιστικό, το οποίο θα χαρίσει μια όμορφη νότα και θα ανοίξει το χώρο.




   
 
Το ντους είναι η δεύτερη περιοχή όπου θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε φωτισμό εργασίας. Τοποθετήστε ένα ή δύο χωνευτά σποτ με βαθμό προστασίας IP65 στο ντους και δίπλα στην μπανιέρα.
Αν τοποθετήσετε ροοστάτες, θα μπορείτε να ελέγχετε πλήρως την ποσότητα του φωτός που χρειάζεστε κάθε στιγμή.


Ο κεντρικός φωτισμός μπορεί να γίνει με φωτιστικό οροφής η με χωνευτά σποτ για καλύτερη απόδοση αλλά με απαλό φωτισμό που δεν θα σας ξυπνά απότομα το πρωί. Καλό είναι το κεντρικό φωτιστικό να φωτίζει τη μπανιέρα η τη ντουζιἐρα κυρίως.