244.το φως μέσα από το νέρο 244.το φως μέσα από το νέρο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

244.το φως μέσα από το νέρο


μια λάμπα που μετράει το χρόνο
 

Αυτό το αντικείμενο φωτισμός είναι μια νέα αναλάβει αρχαία ρολόγια νερού. Αποτελείται από δύο δοχεία φυσητό γυαλί συναρμολογούνται μεταξύ τους. Το ανώτερο νερό που φιλοξενεί εκροές στο αποδεχόμενο ένα που τοποθετείται σε μια πηγή φωτός. 

Καθώς οι σταγόνες φιλτράρουν που δημιουργούν κυματισμούς του νερού φωτίζει. Όταν το δοχείο πυθμένος γεμίζει σταδιακά με νερό, ο χρόνος παίρνει μια διαφορετική διάσταση. Το φως ακτινοβολεί μέσα στο νερό αποπνέοντας αισθητικές ιδιότητες αυτού του ρολογιού.
Όταν το άνω δοχείο είναι άδειο, απλά γυρίστε το χρονομέτρη για επανεκκίνηση της διαδικασίας.

  
Ένα ατμοσφαιρικό λάμπα που χρησιμοποιεί τη συμπύκνωση του νερού για να διάχυτο φως.

  

Αποτελείται από μια βάση αλουμινίου που κατέχουν μια πηγή φωτός και μια λάμπα στο χέρι φυσητό γυαλί, που περιέχουν ανεξάντλητο απόθεμα νερού. Όταν , το νερό εξατμίζεται και αρχίζει βαθμιαία συμπύκνωση επί των εσωτερικών τοιχωμάτων του βολβού.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το σχηματισμό πολύ μικρών σταγονιδίων νερού που προσκολλώνται στην επιφάνεια του γυαλιού και το διάχυτο φως.

Σταδιακά, το γυαλί φαίνεται να κρυσταλλώνει, μικρο-σταγονίδια εξελίσσονται και συγχωνεύονται για να σχηματίσουν σταγόνες που γίνονται σημαντικά μεγαλύτερες. Όταν φτάσουν σε ένα ορισμένο μέγεθος, που κινούνται κατά μήκος των τοίχων και σπρώξτε πίσω στο απόθεμα νερού. Έτσι ακολουθεί τη στοιχειώδη πορεία της συμπύκνωσης. Atmos εξυψώνει τον φυσικό κύκλο του νερού, την ενθάρρυνση περισυλλογή και ονειροπόληση.


Μια προσωπική λάμπα αποθήκευσης σύννεφο.
Φτιαγμένο για να συλλάβει την προσοχή και να φωτίσει όμορφα βράδια
, Cumulus σας προσκαλεί να ταξιδέψετε μέσα από την άνεση του σπιτιού σας.
   
  Αυτή η αστρική λάμπα έχει ως στόχο να αποκαταστήσει τη μαγεία του ουρανού στη γη. Αποτελείται από ένα φυσητό γυάλινο θόλο που πραγματοποιήθηκε σε μια βάση η οποία είναι εξοπλισμένη με μια συσκευή υπερήχων που μετατρέπει το νερό σε ομίχλη, ώστε να δημιουργήσει ένα στροβιλισμό σύννεφο λευκό φτερό μέσα στο θόλο.
 Το ονειρικό αυτό νέφος αποτελείται από ενώσεις του αέρα και τα αιωρούμενα μικροσωματίδια του νερού.
http://www.arturoerbsman.com