224.Το Wall Plug(Ασύρματη πρίζα) 224.Το Wall Plug(Ασύρματη πρίζα)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

224.Το Wall Plug(Ασύρματη πρίζα)

Πιο εξελιγμένη συσκευή

Fibaro Wall Plug με δυνατότητα μέτρησης της ενέργειας είναι ένα έξυπνο, πλήρης δυνατότητα εξαιρετικά συμπαγής, πιο εξελιγμένο, τηλεχειριζόμενος προσαρμογεας εξόδου.
Αυτή η εξαιρετικά λειτουργική πρίζα μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε θέλετε τον έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών, ενώ σας δίνετε η δυνατότητα παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας.
2



ULTRA PLUG PLAY

Το Wall Plug(Ασύρματη πρίζα) δεν απαιτεί εργαλεία για την εγκατάσταση ή ηλεκτρολόγο. Απλά βγάλτε το από το κουτί, το βάζετε σε μια ηλεκτρική πρίζα και συνδέστε την ηλεκτρική συσκευή. Το φιλικό περιβάλλον εξασφαλίζει έναν εύκολο και διαισθητικό τρόπο για την προσθήκη Wall Plugs στο σύστημα της Fibaro.
3

line

Η ασφάλεια των παιδιών

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ένα ειδικό, ενσωματωμένο κάλυμμα που παρέχει απόλυτη ασφάλεια και προστασία για τα παιδιά. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την προστασία στα μωρά, των οποίων η περιέργεια είναι πολύ έντονη.
plug_07
plug_06
line

Λανθασμένη έκθεση της συσκευής

Η συσκευή θεωρείται ως η ασφαλέστερη πρίζα στον κόσμο. Έχει την δυνατότητα να ενημερώνει μέσω sms για το βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε σε μια συσκευή η οποία είναι συνδεδεμένη στην ασύρματη πρίζα,  προστατεύοντας έτσι το σύνολο του ηλεκτρικού συστήματος από βλάβες και αντίστοιχα την αποφυγή της πτώσης του ρελέ.
4

Λειτουργίας της συσκευής έχει κλείσει

Άμεσα μετά το βραχυκύκλωμα το βύσμα απενεργοποιεί την παροχή ρεύματος στην συσκευή που βραχυκυκλώθηκε και θα στείλει μια σύντομη αναφορά μέσω SMS ή e-mail . Το μήνυμα θα αναφέρει πια συσκευή βραχυκυκλώθηκε και την χρονική στιγμή που έγινε το συμβάν.
line

babysitter

Σαφείς κανόνες είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ανατροφή των παιδιών. Η συσκευή αυτή μπορεί να σας βοηθήσει ακόμα και σε αυτόν τον τομέα.
Συνδέστε το Wall Plug (Ασύρματη πρίζα) σε μια κονσόλα παιχνιδιών ή τηλεόραση στο δωμάτιο των παιδιών και εξ’ αποστάσεως αποφασίζετε πότε τα παιδιά σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις συνδεδεμένες συσκευές. Μπορείτε να ρυθμίσετε μόνιμα τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας της κονσόλας ή και της τηλεόραση και εξ’ αποστάσεως θα ενημερώνεστε για οποιαδήποτε διαδικασία,  έχετε την δυνατότητα να ορίσετε χρόνο λειτουργίας συσκευών π.χ. (κονσόλας παιχνιδιών) για μια ώρα, θα σας σταλθεί μήνυμα στο κινητό, στο tablet, στο υπολογιστής όταν ο χρόνος που εσείς έχετε θέσει λήγει και από απόσταση σας δίνετε η δυνατότητα απενεργοποίησης της συσκευής.
5
line

Χαρακτηριστικό λάμπα-φωτιστικό κομοδίνου

Ένα καταπληκτικό δαχτυλίδι LED  φωτίζει με ένα απαλό μπλε ή λευκό φως, ενώ αυτό είναι συνδεδεμένο με την πρίζα, το οποίο παίζει ιδανικά το ρόλο μιας λάμπα-φωτιστικού ενός κομοδίνου. Το εξαιρετικά απαλό φως μπορεί να ρυθμιστεί προσωρινά πατώντας το κουμπί στο περίβλημα της Ασύρματης πρίζας.
6