194.GSM αυτοματισμός relay έλεγχος reset 1-4 συσκευών απομακρυσμένα μέσω τηλεφώνου Teltonika TWCT22 194.GSM αυτοματισμός relay έλεγχος reset 1-4 συσκευών απομακρυσμένα μέσω τηλεφώνου Teltonika TWCT22

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

194.GSM αυτοματισμός relay έλεγχος reset 1-4 συσκευών απομακρυσμένα μέσω τηλεφώνου Teltonika TWCT22







Ψάχνετε για ένα προϊόν το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να ελέγχετε απομακρυσμένο εξοπλισμό σας και να σας στέλνει SMS/e-mail σε περίπτωση συναγερμού;


Αν ναι, τότε το TWCT22 της Teltonika είναι το προϊόν που πληρεί αυτές τις ανάγκες με τον πλέον αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο.


Το TWCT22 είναι μια ακόμη προηγμένη και απλοποιημένη Remote Terminal Unit. Αξιοποιώντας τα αξιόπιστα και ευρέως διαδεδομένα δίκτυα GSM και τις υπηρεσίες GPRS, το TWCT22 επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση σε μια συσκευή από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.










Χρησιμοποιώντας το πλούσιο ενσωματωμένο web interface, μπορείτε να ρυθμίσετε διάφορες παραμέτρους του TWCT22. Οι είσοδοι του TWCT22 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση εξωτερικών συσκευών ή τη σύνδεση αισθητήρων (αναλογικών/ψηφιακών). Οι συνθήκες για την ενεργοποίηση του συναγερμού μπορούν να ρυθμιστούν μέσω των εισόδων αυτών. Δεδομένου ότι ο TWCT22 υποστηρίζει SMS και SMTP, η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να στείλει SMS/e-mail κάθε φορά που εμφανίζονται συνθήκες συναγερμού. Το TWCT22 σας δίνει επίσης την ελευθερία να ελέγχετε την κατάσταση των υποδοχών εξόδου. Με την αποστολή ενός απλού SMS, μπορείτε να αλλάξετε ή να ενημερωθείτε για την κατάσταση των υποδοχών εξόδου.




Με βάσει το σύνολο των χαρακτηριστικών της συσκευής, του λογισμικού και την ικανότητα GSM επικοινωνίας το TWCT22 είναι ένα ιδανικό προϊόν για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα τομέων εφαρμογής. Με την ελάχιστη προσπάθεια, το TWCT22 μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε ένα σύστημα. Μερικές από τις περιοχές εφαρμογής θα μπορούσε να είναι (ο κατάλογος είναι ενδεικτικός - προφανώς η χρήση του δεν περιορίζεται σε αυτούς τους τομείς εφαρμογής):

Συστήματα ασφαλείας
Συστήματα άρδευσης και συστήματα συναγερμού πυρκαγιάς
Κτίριο παρακολούθησης και ελέγχου
Σπίτι & αυτοματοποίηση κήπου, έργα
Θέρμανση, έλεγχος φωτισμού & κλίμα
Απομακρυσμένη παρακολούθηση και έλεγχος.



Η ευρεία κάλυψη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας και της GPRS σύνδεσης επιτρέπουν την ασύρματη διασύνδεση των συστημάτων. Το TWCT22 εκμεταλλεύεται τα οφέλη αυτής της ασύρματης τεχνολογίας και σας δίνει τον έλεγχο των απομακρυσμένων μονάδων σας από οποιοδήποτε μέρος αυτού του κόσμου. Το TWCT22 είναι μια προηγμένη, αποτελεσματική και οικονομική λύση για την ικανοποίηση των αναγκών σας για απομακρυσμένη παρακολούθηση και εφαρμογές ελέγχου.


Γία περισσότερα http://plantron.gr/