169.Φωτιστικό με εναλλαγή χρωμάτων - Mood Lamp 169.Φωτιστικό με εναλλαγή χρωμάτων - Mood Lamp

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

169.Φωτιστικό με εναλλαγή χρωμάτων - Mood Lamp


Η τέλεια ατμόσφαιρα στο χώρο σας αναλόγως της διάθεσής σας με το κομψό Mood Lamp! Με τηλεχειριστήριο 16 χρωμάτων και 4 διαφορετικών εφέ εναλλαγής.

Διαθέτει διακριτική βάση στήριξης για διαφορετικές γωνίες φωτισμού καθώς και 6 επίπεδα ρύθμισης φωτεινότητας, επιτρέποντας την τέλεια προβολή του φωτός για ένα υπέροχο χαλαρωτικό περιβάλλον.

Το κομψό φωτιστικό Mood Lamp είναι αρκετά ελαφρύ για να μετακινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο, αρκετά ευέλικτο ώστε να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε και είναι μια κομψή προσθήκη σε οποιοδήποτε σπίτι.



   
Ο ιδανικός τρόπος για να φτιάξετε ατμόσφαιρα στο σπίτι. 
Τα φωτιστικά Living Colors Generation 2 της Philips υπόσχονται να πλημμυρίσουν το χώρο σας με υπέροχα χρώματα και να φτιάξουν τη διάθεσή σας μέχρι να πείτε «ζεν». Αρκεί να διαλέξτε την απόχρωση που θέλετε από μια παλέτα 16 εκατομμυρίων χρωμάτων (συμπεριλαμβανομένου του λευκού), για να ταξιδέψετε σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο φως και χρώμα. Κίτρινο για ζεστασιά στην καρδιά του χειμώνα, μοβ για χαλάρωση μετά τη δουλειά οι επιλογές σας είναι αμέτρητρες! 
Φυσικά, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός αλλά και την ταχύτητα της εναλλαγής διαφορετικών χρωμάτων, ενώ η βάση στήριξης λυγίζει, περιστρέφεται και επεκτείνεται ώστε να κατευθύνετε το φως όπου εσείς θέλετε κάθε φορά. 
 
Τα φωτιστικά Philips Living Colors Generation 2 προσφέρουν έως και 50% περισσότερο φως, χάρη στα LED υψηλής ισχύος, ενώ έρχονται με διαισθητικό τηλεκοντρόλ για να ελέγχετε τα πάντα από τον καναπέ σας με ένα και μόνο άγγιγμα.
 Ό,τι πρέπει για cocooning!