Nέο πολυόργανο ελένχου μετρήσεων αρμονικών Nέο πολυόργανο ελένχου μετρήσεων αρμονικών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Nέο πολυόργανο ελένχου μετρήσεων αρμονικών












Η Sonel MPI-530 είναι ένα προηγμένο μόνωση πολλαπλών λειτουργιών, σύνθετη αντίσταση βρόχου, RCD, αντίστασης γείωσης, lux (φως επίπεδο), τη φάση και φορά περιστροφής του κινητήρα και την ισχύ / αρμονικές tester, σχεδιασμένο για χρήση στον έλεγχο της ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων pf σε διάφορα ηλεκτρικά δίκτυα διάφορες τάσεις και διαμορφώσεις.
Εικονική απεικόνιση των λειτουργιών του οργάνου Sonel MPI-530

Το MPI-530 επιτρέπει στο χρήστη να μετρήσει και να συνδεθείτε παραμέτρους ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων ενεργός, άεργος και φαινόμενη ισχύς, Cos Phi, συντελεστή ισχύος, αρμονικές και συνολική αρμονική παραμόρφωση. Αυτές οι παράμετροι μπορούν να εμφανίζονται στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο ανάλυση, ή ο χρήστης μπορεί να ορίσει ένα ποσοστό δειγματοληψίας σε λειτουργία "Logger".




Η Sonel MPI-530 μπορεί να εκτελέσει προηγμένες δοκιμές και η διάγνωση ενός ηλεκτρικού κυκλώματος ή το αντικείμενο και έχει σχεδιαστεί για να πραγματοποιήσει μετρήσεις βρόχο χωρίς να γλιστρήσουν τα RCD, μετρήσεις αντίστασης μόνωσης και RCD δοκιμές, με την ικανότητά του να εκτελεί, επίσης, 2, 3 και 4 πόλων έδαφος και mesurements αντίσταση του εδάφους, τη συνέχεια, την ακολουθία φάσης, η περιστροφή του κινητήρα, επίπεδο φωτισμού (lux), AC τάση, ρεύμα, συχνότητα και την ισχύ (συμπεριλαμβανομένου του παράγοντα ισχύος) και τις αρμονικές. Αυτό είναι ένα εργαλείο πολλαπλών χρήσεων και μπορεί να αναλάβει μια σειρά από λειτουργίες, που κανονικά θα απαιτούσε τη χρήση διαφόρων μέσων, ως εκ τούτου, το MPI-530 προσφέρει μια εξαιρετική αξία για τα χρήματα όπου απαιτούνται πολλαπλοί τύποι μετρήσεων.


Το MPI-530 στεγάζεται σε ένα σύγχρονο, ανθεκτική θήκη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ανεξάρτητα ή να κρεμαστεί γύρω από το λαιμό του φορέα με τις παρεχόμενες τιράντες για hands-free χρήση. Λειτουργίες του μετρητή είναι επιλογή του χρήστη, χρησιμοποιώντας τον περιστροφικό επιλογέα και μαλακό πληκτρολόγιο αφής και τα αποτελέσματα εμφανίζονται σαφώς στη μεγάλη οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό πολλαπλών λειτουργιών, οδηγείται από ένα διαισθητικό σύστημα μενού.




Αντίσταση μόνωσης μπορεί να μετρηθεί με το MPI-530 χρησιμοποιώντας πέντε τάσεις δοκιμής 50V, 100V, 250V, 500V και 1000V και μέχρι 5 καλώδια πολλαπλών πυρήνων μπορεί να μετρηθεί ταυτόχρονα με τη χρήση του προαιρετικού προσαρμογέα Auto ISO 1000A. Αντίσταση μόνωσης έως 9.99GO μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια και, επιπλέον, η αντίσταση χαμηλής τάσης 0-400O με ανάλυση τόσο λίγα όπως 0.01O μπορεί να μετρηθεί με ένα = 200 mA ρεύμα δοκιμής σε δύο κατευθύνσεις, προκειμένου να ελέγξετε τη συνέχεια του ισοδυναμικές συγκολλήσεις και τους αγωγούς προστασίας. Το MPI-530 διαθέτει επίσης test lead αντίσταση αντιστάθμισης, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε μήκος του καλωδίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς την εκ νέου βαθμονόμηση του οργάνου




Η αντίσταση του βρόχου Γη μπορεί να μετρηθεί σε μια ποικιλία ηλεκτρικών συστημάτων με το MPI-530, είτε χρησιμοποιώντας ένα υψηλότερο ρεύμα, είτε με τη χρήση ενός ρεύματος δοκιμής 15 mA για να αποφύγετε ενεργοποίηση του RCD. Το MPI-530 μπορεί να εκτελέσει τη δοκιμή σύνθετης αντίστασης βρόχου μεταξύ 95 και 440V, που λειτουργούν σε συχνότητες μεταξύ 45 και 65 Hz καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα των περιβαλλόντων. Εκτός από τη μέτρηση της σύνθετης αντίστασης βρόχου από 0-2000O με έως και ένα ψήφισμα 0.001O, το MPI-530 και θα υπολογίσει αυτόματα υποψήφιους βραχυκύκλωμα (ΕΠΑ) χρησιμοποιώντας το ηλεκτρόδιο αφής, ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τη σωστή σύνδεση του προστατευτικού αγωγού είναι πολύ εύκολα.





RCD δοκιμή των απλών και επιλεκτικές διακόπτες κυκλώματος με ονομαστική του 10, 30, 100, 300, 500 και 1000 mA είναι δυνατή. Το MPI-530 μπορεί να εκτελέσει μια κεκλιμένη ράμπα επάνω τεστ, το οποίο περιλαμβάνει μια αύξηση του ρεύματος που εφαρμόζεται μέχρι τις RCD ταξίδια. Το MPI-530 εμφανίζει το ρεύμα απελευθέρωσης του RCD σύμφωνα με τη μέτρηση. Επιπλέον, το MPI-530 μπορεί να μετρήσει το χρόνο ενεργοποίησης με 1ms ανάλυση, ή θα πρέπει ο χρήστης προτιμάτε, ταυτόχρονη μέτρηση τόσο σε χρόνο ταξιδιού και το τρέχον ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από το MPI-530, με μία μόνο δοκιμή.

Οι αυτόματοι διακόπτες τύπου Α, AC και Β μπορεί να ελεγχθεί με την επιλογή του χρήστη μορφή του ρεύματος - ημιτονοειδές, μονής κατεύθυνσης παλλόμενη, και μονής κατεύθυνσης παλλόμενο ρεύμα (DC με βάση). Μια λειτουργία αυτόματης μέτρησης μπορεί επίσης να επιλεγεί, όπου το MPI-530 μετρούν αυτόματα ολόκληρο το καθορισμένο σύνολο του κύκλου των μετρήσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός μη-ταξίδι δοκιμασία σύνθετης αντίστασης βρόχου με ένα μόνο πάτημα του κουμπιού έναρξης, καθιστώντας τον ρόλο του χρήστη είναι εξαιρετικά εύκολη. Τόσο η τάση αφής και αντίστασης γείωσης μπορεί να μετρηθεί χωρίς να γλιστρήσουν το RCD.




Εκτός από την πλήρη γκάμα ηλεκτρικών TSTs επαλήθευσης εγκατάστασης, το MPI-530 μπορεί επίσης να αναλάβει τη γη αντίσταση εδάφους δοκιμές χρησιμοποιώντας ένα 2-pole, 3-pole ή τη μέθοδο 4 πόλων. Μπορεί να χρησιμοποιήσει τις τρεις μολύβδου μέθοδο συν calmp, ή το δίδυμο metod σφιγκτήρα, η οποία χρησιμοποιείται για τη δοκιμή της αντίστασης γείωσης χωρίς την ανάγκη για πασσάλους γη. Επιπλέον, το MPI-530 θα μετρήσει επίσης αντίσταση του εδάφους χρησιμοποιώντας τις τέσσερις μολύβδου (μέθοδος Wenner) με τη χρήση των πρόσθετων stakes.


Το MPI-530 μπορεί να αναλάβει τη διαδοχή φάσεων και τον έλεγχο περιστροφής του κινητήρα, επίπεδο φωτισμού (lux) και ένα πλήρες φάσμα της δύναμης και της αρμονικής μετρήσεις, εκτός από τη μέτρηση και καταγραφή της τάσης εναλλασσόμενου ρεύματος και ρεύματος (χρησιμοποιώντας έναν προαιρετικό σφιγκτήρα). Η ενσωματωμένη μνήμη επιτρέπει στο χρήστη να αποθηκεύσει ένα numbe των sites με μετρήσεις για τη λήψη σε έναν υπολογιστή με το παρεχόμενο λογισμικό Sonel READER και θύρα USB.

Η Sonel MPI-530 περιλαμβάνει ένα μέσο λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης που θα μετατρέψει κάθε μέσο δεν είναι σε χρήση, και με εργονομικό σχεδιασμό του είναι κατάλληλο για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα των περιβαλλόντων.

Χαρακτηριστικά:


Πολυλειτουργική μόνωσης, Σύνθετη αντίσταση βρόχου, RCD, το έδαφος και του εδάφους resitance, Phase & περιστροφής του κινητήρα, φωτισμού, τάσης, ρεύματος, ισχύος, αρμονικές & Power Factor Tester
Μπορούμε να ελέγξουμε τον τύπο Β RCD καθώς και Α και AC είδη
Ικανότητά του να εκτελεί τις δοκιμές αντίστασης γείωσης (2-pole, 3-pole, 4 πόλων με και χωρίς σφιγκτήρες)
Χτισμένο το καταγραφικό με την επιλογή του χρήστη ρυθμό δειγματοληψίας για syatems μονοφασική
Εργονομικός σχεδιασμός για ευκολία στη χρήση
Μεγάλη, φωτιζόμενη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών
Χτισμένο στην προηγμένη μνήμη για την αποθήκευση έως και 10 περιοχές με πολλαπλές μετρήσεις
Διασύνδεση USB με Sonel λογισμικό ανάγνωσης για σύνδεση με PC και μεταφόρτωση των αποτελεσμάτων
Ικανότητα να μετρήσει τάση, ρεύμα, αρμονικές ρεύματος, αρμονική παραμόρφωση και συντελεστής ισχύος (με προαιρετικό σφιγκτήρα)
Λειτουργία AUTO-OFF απενεργοποιεί όργανο δεν είναι σε χρήση
Αυτόματη επιλογή του εύρους μέτρησης
Ικανότητα να μετρήσει ακολουθία φάσης και της περιστροφής του κινητήρα
Δυνατότητα για τη μέτρηση του φωτισμού (lux)
Δυνατότητα μέτρησης της αντίστασης και συνέχεια με ρεύμα = 200mA και στις δύο κατευθύνσεις
Ηχητικό σήμα για την αντίσταση μόνωσης και μετρήσεις συνέχειας
Κρεμαστά ιμάντα για hands free λειτουργία
Η λειτουργία Auto εκτελεί πλήρη έλεγχο με ένα μόνο πάτημα του κουμπιού εκκίνησης - δεν έχει συσταθεί απαιτείται


Αντίσταση μόνωσης:
Πέντε μέτρησης τάσεις 50V, 100V, 250V, 500V και 1000V
Μέτρηση της αντίστασης μόνωσης μέχρι 9.99GO
Αυτόματη απαλλαγή των υπό δοκιμήν αντικείμενο την ολοκλήρωση
Ηχητικό σήμα κάθε 5 δευτερόλεπτα διευκόλυνση χρονικά χαρακτηριστικά
Αυτόματες μετρήσεις αντίστασης μόνωσης σε καλώδια μέχρι 5 multicore χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα AutoISO.


Γη Loop Αντίσταση:
Μπορεί να μετρήσει αντίσταση βρόχου και ΕΠΑ, χωρίς να γλιστρήσουν από RCD = 30 mA
Αυτόματος υπολογισμός του ρεύματος βραχυκύκλωσης (ΕΠΑ)
Μέτρηση της τάσης φάσης και διεπιφανειακή τάση
Μετρήσεις σε κυκλώματα από 95 έως 440V σε 45 Hz έως 65 Hz
Μέτρησης υψηλής σύνθετης αντίστασης βρόχου ρεύματος (επιλογή του χρήστη)
Ελέγχει τη σύνδεση του προστατευτικού αγωγού - χρησιμοποιώντας ηλεκτρόδιο αφής
Ψήφισμα του μέχρι 0.001O


RCD Tester:
Αυτόματη μέτρηση των παραμέτρων RCD
Ένα πάτημα ενός κουμπιού όλα τα μέτρα RCD παραμέτρους
Μέτρηση της τρέχουσας ταξίδι χρησιμοποιώντας τεστ Ramp Up
Μέτρηση του χρόνου ταξιδιού με 1ms ανάλυση και 0.5 (δοκιμή μη-επιστροφής), 1, 2 και 5 φορές την ονομαστική ονομαστικό ρεύμα
Μέτρηση της τάσης επαφής και της αντίστασης γείωσης
Επιλογή του κατωφλίου ενεργοποίησης για την προστασία από υπερβολική τάση
Μέτρηση της ταυτόχρονης χρόνου ταξιδιού και της τρέχουσας
Επιλέξιμη ρεύματος διαρροής είδη
Χρήστης μορφή επιλέξιμο της τρέχουσας εξέτασης - ημιτονοειδές, μονής κατεύθυνσης παλλόμενη, μονής κατεύθυνσης με παλλόμενη DC βάση
Μέτρα 10, 30, 100, 300, 500 και 1000mA συνηθισμένο και επιλεκτική A, AC και τον τύπο Β του RCD






Ισχύς και Αρμονικές Tester:
Μέτρηση της τάσης, συχνότητας, ρεύματος, ενεργός, άεργος, φαινόμενη ισχύς, συντελεστής ισχύος, ρεύματος και τάσης Αρμονικές και Συνολική αρμονική παραμόρφωση (προαιρετικό σφιγκτήρα)
Καταγραφικό και προηγμένη μνήμη μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10 θέσεις
Παραμέτρους επιλογή του χρήστη για εγγραφή σε εσωτερική μνήμη
Ορίζονται από τον χρήστη ρυθμός δειγματοληψίας
Μπορεί να δείτε μετρήσεις για την ανάλυση σε πραγματικό χρόνο




Ground Tester Αντίσταση:
Δύο, τρεις και τέσσερις pole δοκιμές αντίστασης γείωσης
Χρησιμοποιεί τρία pol συν συμπληρωματική μέθοδος σφιγκτήρα
Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο της διπλής σφιγκτήρα (δεν απαιτούνται stakes)
Μπορεί να χρησιμοποιήσει τέσσερις pole μέτρηση της αντίστασης του εδάφους (μέθοδος Wenner)




Εξοπλισμός:
προσαρμογέα WS-03 Μέτρηση της ενεργοποίησης UNI-Σούκο
1.2 m καλώδιο τερματίζεται με μπανάνα βύσματα κίτρινο
1.2 m καλώδιο τερματίζεται με μπανάνα βύσματα μπλε
1.2 m καλώδιο τερματίζεται με μπανάνα βύσματα κόκκινο
καλώδιο δεδομένων USB
κόκκινο καθετήρα δοκιμή με βύσμα μπανάνα
Καθετήρα Μπλε Pin με βύσμα μπανάνα
Κροκόδειλος κίτρινο K02
κροκοδείλια K02
περίπτωση L4
τιράντες στο μετρητή
η μπαταρία LR14 (μέγεθος C)
σετ μπαταριών
"Sonel Reader" (ανάγνωση δεδομένων από τη μνήμη)
πιστοποιητικό βαθμονόμησης






Η Sonel MPI-530 διατίθεται σε επαγγελματικό σετ ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων ανθεκτικό τσάντα μεταφοράς, δοκιμή οδηγεί με κροκοδειλάκια και συνδέσεις μπανάνα, καθετήρα δοκιμή γη, δοκιμή οδηγεί σε πηνία, USB & καλώδιο επικοινωνιών, ανιχνευτές, συνδέστε τον προσαρμογέα στην υποδοχή μετρήσεις , τιράντες, Sonel Reader Λογισμικό σε CD, οδηγίες λειτουργίας, μπαταρίες και πιστοποιητικό βαθμονόμησης.