147.η τεχνολογία ZigBee Home Automation 147.η τεχνολογία ZigBee Home Automation

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

147.η τεχνολογία ZigBee Home Automation

   
ZigBee Home Automation είναι η κορυφαία παγκόσμια πρότυπο βοηθά να δημιουργήσετε εξυπνότερα σπίτια που βελτιώνουν την άνεση, την ευκολία, την ασφάλεια και τη διαχείριση της ενέργειας για τον καταναλωτή. Είναι η τεχνολογία της επιλογής για τους παρόχους υπηρεσιών παγκοσμίως πρωτοπόρα, εγκαταστάτες και τους λιανοπωλητές.


   
Η τελευταία έκδοση του ZigBee Home Automation πρότυπο, το οποίο είναι πλήρως δια λειτουργικό με τις προηγούμενες εκδόσεις, προσθέτει αρκετά σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για αισθητήρες ασφαλείας για πάνω από επτά χρόνια, τυποποίηση αντιστοίχιση των συσκευών και απλοποιούν την εγκατάσταση και συντήρηση για τους καταναλωτές. .




   
ZigBee Home Automation προσφέρει ένα πρότυπο που μπορεί να κάνει σε κάθε σπίτι μια πιο έξυπνη, πιο ασφαλείς και πιο ενεργειακά αποδοτικό περιβάλλον για τους καταναλωτές και τις οικογένειες.
ZigBee Building Automation προσφέρει ένα παγκόσμιο πρότυπο για διαλειτουργικά προϊόντα που επιτρέπουν την ασφαλή και αξιόπιστη παρακολούθηση και έλεγχος των εμπορικών συστημάτων κτιρίου
. Είναι η μόνη BACnet ® εγκεκριμένο πρότυπο ασύρματων δικτύων πλέγματος για εμπορικά κτίρια. Οι ιδιοκτήτες, οι φορείς και οι ενοικιαστές μπορούν να επωφεληθούν από την αύξηση της εξοικονόμησης ενέργειας και εξασφαλίζουν το χαμηλότερο κόστος κύκλου ζωής με αυτό το πράσινο και εύκολο στην εγκατάσταση ισχυρού ασύρματου δικτύου.
Με τη χρήση αυτών των καινοτόμων προϊόντων, είναι τώρα δυνατό να αποκτήσει τον έλεγχό περισσότερους τύπους κτιρίων, προηγουμένως άπιαστος δωμάτια ή ευαίσθητες περιοχές, και ακόμη και την επέκταση των υφιστάμενων συστημάτων αυτοματισμού κτιρίου
 BACnet.
 
Με ZigBee Building Automation, θα είναι δυνατόν να εξαλειφθεί το πλέγμα των καλωδίων που απαιτούνται για την παρακολούθηση και διαχείριση μιας τοποθεσίας. Το δίκτυο επιτρέπει τη reconfigurations γρήγορο σύστημα για να φιλοξενήσει μια ποικιλία καταστάσεων, μειώνοντας παράλληλα την εγκατάσταση και την αναδιαμόρφωση του κόστους.
ZigBee Building Automation υποστηρίζει τις ανάγκες ενός ποικιλόμορφου παγκόσμιου οικοσυστήματος των ενδιαφερομένων, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών κτιρίων, επιχειρηματίες, κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και τους ενοικιαστές. Αυτές οι ομάδες γνωρίζουν ότι ένα πρότυπο προσφέρει τον καλύτερο τρόπο για την ασύρματη παρακολούθηση, τον έλεγχο και την αυτοματοποίηση των εμπορικών συστημάτων κτιρίου ώστε να δημιουργηθεί πιο καινοτόμο, παραγωγικό και ασφαλή εργασία ή περιβάλλοντα μάθησης του κόσμου.
Κορυφαίους προμηθευτές της παγκόσμιας αυτοματισμού κτιρίου υποστήριξη της ανάπτυξης των ZigBee Building Automation περιλαμβάνουν Honeywell, Ingersoll-Rand/Trane, η Johnson Controls, η Schneider Electric και η Siemens.
   
ZigBee και BACnet: Επέκταση Ελέγχου
Το ZigBee Συμμαχία ένωσαν τις δυνάμεις τους με BACnet, το κορυφαίο παγκόσμιο πρωτόκολλο αυτοματισμού κτιρίου και τη δικτύωση για την οικοδόμηση αυτοματισμού, για να υποστηρίξει πλήρως BACnet μέσω δικτύων ZigBee Αυτοματισμοί κτιρίων.
 Σύντομα θα είναι δυνατό να επεκταθεί εύκολα ενσύρματο BACnet που βασίζονται σε συστήματα του κτιρίου σας σε νέους τομείς με τη χρήση ασύρματων προϊόντων ZigBee Αυτοματισμοί κτιρίων.
ZigBee Light Σύνδεσμος δίνει στη βιομηχανία φωτισμού ένα παγκόσμιο πρότυπο
 για δια λειτουργικά και πολύ εύκολο στη χρήση φωτισμού και ελέγχου καταναλωτικών
 προϊόντων
. Επιτρέπει στους καταναλωτές να αποκτήσουν ασύρματο έλεγχο σε όλα τα
 φωτιστικά LED τους, λαμπτήρες, χρονόμετρα, τηλεχειριστήρια και διακόπτες.
 Τα προϊόντα που χρησιμοποιούν αυτό το πρότυπο θα επιτρέπουν στους
 καταναλωτές να αλλάξουν φωτισμού εξ αποστάσεως να αντανακλά την ατμόσφαιρα,
 το έργο ή την εποχή, ενώ όλοι διαχείριση της χρήσης ενέργειας και κάνουν
 τα σπίτια τους πιο πράσινη.
 Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό το πρότυπο παρακολουθώντας μας
webinar "Εξερευνώντας Νέα Φωτισμός ευκαιρίες με ZigBee Light σύνδεσης." 
   Προϊόντα που κατασκευάζονται με αυτό το πρότυπο είναι τόσο εύκολο στη χρήση, 
όπως ένα κοινό διακόπτη dimmer. Το πρότυπο δεν απαιτεί ειδικές συσκευές για να
 συντονίσει με το δίκτυο φωτισμού, καθιστώντας τόσο εύκολη και διαισθητική για τους
 καταναλωτές να χρησιμοποιούν κάθε μέρα. Πλέον, αυτό καθιστά την προσθήκη
 ή την αφαίρεση ακόμα και των προϊόντων με το δίκτυο φωτισμού μια γρήγορη και εύκολη.
   
Προϊόντα ZigBee Light Σύνδεσμος κερδίζοντας
 το ZigBee Certified φώκιας είναι 
μόνο δικτυακά προϊόντα φωτισμού των καταναλωτών 
του κλάδου προσφέροντας 
απλότητα και τη δια λειτουργικότητα.
Από ZigBee Light Link είναι ένα
 πρότυπο ZigBee,
 προϊόντα φωτισμού θα είναι 
δια λειτουργικό αβίαστα με τα προϊόντα που χρησιμοποιούν
 άλλα πρότυπα ZigBee
 ήδη στα σπίτια των καταναλωτών, συμπεριλαμβανομένων των ZigBee Home 
Automation
, ZigBee Συσκευή εισόδου, ZigBee Τηλεχειριστήριο και ZigBee Φροντίδα Υγείας.
Κορυφαίοι κατασκευαστές λύση φωτισμού στο σπίτι που συνέβαλαν εμπειρία τους
 στην ανάπτυξη του ZigBee Light Link, συμπεριλαμβανομένης της GE, Greenwave,
 OSRAM Sylvania και η Philips.
ZigBee Light Σύνδεσμος
Μερικές εφαρμογές του συστήματος 
Με το φωτισμό που αντιπροσωπεύουν έως και το 20% της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας ενός εμπορικού κτιρίου, ο αποτελεσματικός έλεγχος του φωτισμού σε όλους τους τομείς είναι ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο για τη μείωση της σπατάλης ενέργειας.συστήματά μας διαχείρισης φωτισμού εξασφαλίσει ότι υπάρχει ακριβώς το σωστό ποσό του φωτός, όταν και όπου αυτό είναι απαιτείται, από απλές αισθητήρες standalone για την οικοδόμηση σε επίπεδο διαχείρισης φωτισμού με βάση διεθνώς αναγνωρισμένα πρωτόκολλα όπως SCS, KNX και ZigBee