67.Αυτόματα πιεστικά 67.Αυτόματα πιεστικά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

67.Αυτόματα πιεστικά

Αυτόματα πιεστικά συγκροτήματα με αντλία η οποία έχει ενσωματωμένο το ηλεκτρονικό κιτ αυτοματισμού, κατάλληλα για άντληση και ύδρευση, άρδευση, πότισμα κήπων και γενικά για οικιακές ή βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπου απαιτείται ενίσχυση της πίεσης του νερού.




Η εκκίνηση της αντλίας επιτυγχάνεται όταν η αντλία ανιχνεύσει ροή νερού εξαιτίας κάποιας κατανάλωσης  και σταματά όταν σταματήσει η κατανάλωση του νερού. Πλεονεκτήματα της χρήσης, αποτελούν ο μικρός όγκος, η ενσωματωμένη προστασία από έλλειψη νερού καθώς επίσης και η έλλειψη της επιβαλόμενης συντήρησης του δοχείου διαστολής (συμπλήρωση με αέρα ή αντικατάσταση της μεμβράνης)
πιεστικά συγκροτήματα με αντλία και ηλεκτρονική συσκευή inverter , κατάλληλα για άντληση και ύδρευση, άρδευση, πότισμα κήπων και γενικά για οικιακές ή βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπου απαιτείται ενίσχυση της πίεσης του νερού.

Το πιιεστικό συγκρότημα αποτελείται από την αντλία,την  ηλεκτρονική συσκευή inverte και καλώδιο με πρίζα σούκο. Πλεονεκτήματα της χρήσης inverter, αποτελούν η χαμηλή κατανάλωσης ενέργειας, η σταθερή πίεση εξόδου, η απουσία υδραυλικών πληγμάτων, ο μικρός όγκος του συγκροτήματος, η ενσωματωμένη προστασία από έλλειψη νερού καθώς επίσης και η έλλειψη της επιβαλόμενης συντήρησης του δοχείου διαστολής (συμπλήρωση με αέρα ή αντικατάσταση της μεμβράνης).
Πιεστικά συγκροτήματα με αντλία και πιεστικό δοχείο μεμβράνης, κατάλληλα για άντληση και ύδρευση, άρδευση, πότισμα κήπων και γενικά για οικιακές ή βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπου απαιτείται ενίσχυση της πίεσης του νερού. Το πιιεστικό συγκρότημα αποτελείται από την αντλία,το κατάλληλο (ανάλογα με την αντλία) δοχείο διαστολής, πιεζοστάτη, ορειχάλκινο ταφ πεντάοδο, μανόμετρο, εύκαμπτο μεταλικό σωλήνα (φλεξιμπλ) και καλώδιο με πρίζα σούκο



.
Η λειτουργία της αντλίας εξαρτάται από τον πιεζοστάτη. Η εκκίνηση της αντλίας επιτυγχάνεται όταν η πίεση πέσει στο κάτω όριο του πιεζοστάτη και σταματά όταν ανέβει στο άνω όριο. Ο αριθμός των εκκινήσεων της αντλίας εξαρτάται από την ρύθμιση της διαφορικής πίεσης του πιεζοστάτη και την χωρητικότητα του δοχείου διαστολής.




Αυτόματα πιεστικά συγκροτήματα με αντλία και ηλεκτρονικό κιτ αυτοματισμού, κατάλληλα για άντληση και ύδρευση, άρδευση, πότισμα κήπων και γενικά για οικιακές ή βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπου απαιτείται ενίσχυση της πίεσης του νερού. Το πιιεστικό συγκρότημα αποτελείται από την αντλία,το ηλεκτρονικό κιτ και καλώδιο με πρίζα σούκο.
Η λειτουργία της αντλίας εξαρτάται από το κιτ. Η εκκίνηση της αντλίας επιτυγχάνεται όταν η ηλεκτρονική συσκευή ανιχνεύσει ροή νερού εξαιτίας κάποιας κατανάλωσης  και σταματά όταν σταματήσει η κατανάλωση του νερού. Πλεονεκτήματα της χρήσης ηλεκτρονικών κιτ αυτοματισμού, αποτελούν ο μικρός όγκος του συγκροτήματος, η ενσωματωμένη προστασία από έλλειψη νερού καθώς επίσης και η έλλειψη της επιβαλόμενης συντήρησης του δοχείου διαστολής (συμπλήρωση με αέρα ή αντικατάσταση της μεμβράνης).
Αυτόματα πιεστικά συγκροτήματα υψηλών αποδόσεων με δύο ή περισσότερες οριζόντιες ή κατακόρυφες αντλίες, με δυνατότητα λειτουργίας (κατόπιν επιλογής) είτε με σταθερές στροφές και δυνατότητα ελέγχου των αντλιών με πιεζοστάτες και χρήση δοχείου διαστολής, είτε με σταθερή πίεση και μεταβλητές στροφές και έλεγχο των αντλιών με inverter. Τα πιεστικά διαθέτουν κοινή βάση με γαλβανιζέ ή από ανοξείδωτο χάλυβα (κατόπιν επιλογής) συλλέκτες αναρρόφησης και κατάθλιψης, με τις αντίστοιχες βάνες, καθώς επίσης και ηλεκτρικό πίνακα ελέγχου αυτόματης εναλλαγής λειτουργίας των αντλιών, θερμικές προστασίες και διακόπτες λειτουργίας.