.πολυόργανα ελέγχου ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. .πολυόργανα ελέγχου ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

.πολυόργανα ελέγχου ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

To EurotestXA είναι η πέμπτη γενιά ελεγκτών ασφάλειας των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με το μοναδικό στην αγορά Ελληνικό μενού χειρισμού (firmware) και Ελληνικό λογισμικό επικοινωνίας με Η/Υ (software). Επίσης το λογισμικό έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης της αναφοράς ελέγχου στα Ελληνικά. Το EurotestXA διαθέτει το μοναδικό σύστημα εκτέλεσης προγραμματισμένης απο το χρήστη ρουτίνας μετρήσεων με πολλές έτοιμες ρουτίνες με βάση τις Ελληνικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.







Το Fluke 1653B διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες για τον έλεγχο ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Είναι ένα όργανο σχεδιασμένο για να πραγματοποιεί αξιόπιστες μετρήσεις για ασφαλείς ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Εύκολο στο χειρισμό του, φιλικό προς τον χρηστή με απεριόριστες δυνατότητες. Διακρίνεται για την ποιότητα και ανθεκτικότητα της κατασκευής του. Διαθέτει μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη που κάνει εύκολη την ανάγνωση των μετρήσεων σε σκοτεινούς χώρους




Το MPI-520 μετρητή πολλαπλών λειτουργιών είναι αφιερωμένο να εκτελέσει διάγνωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης σύμφωνα με το IEC 61557 πρότυπα. Ψηφιακό μετρητή MPI-520 έχει σχεδιαστεί για τη μέτρηση της αντίστασης ενός μικρού βρόχου cicuit επίσης, χωρίς να προκαλέσουν RCD, οι παράμετροι του RCD, αντίσταση μόνωσης, αντίσταση γείωσης, συνέχειας, αλλά και για τον έλεγχο της ακολουθίας φάσεων. Επιπλέον, για τη μέτρηση και καταγραφή της τάσης εναλλασσόμενου ρεύματος και ρεύματος, τη συχνότητα και την ισχύ.
Ευρύ φάσμα των τυποποιημένων εξαρτημάτων επιτρέπουν να εκτελέσει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις και δοκιμή ασφάλειας. Πολύ επαγγελματικό φορητό μετρητή πολλαπλών λειτουργιών με τη μνήμη των μετρούμενων παραμέτρων.




Η Testboy 455 είναι ένα εύκολο στη χρήση DIN VDE 0100 όργανο μέτρησης. Αποθηκεύονται ασφάλεια και RCD (FI) χαρακτηριστικά αξιολογούν το αποτέλεσμα των μετρήσεων χρησιμοποιώντας PASS / FAIL πληροφορίες. Ειδικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης Testboy 455 περιλαμβάνουν τον έλεγχο όλων των κυκλοφορούντων ευαίσθητο τύπο Β. RCDs Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι το λογισμικό που περιλαμβάνεται με την παράδοση.
 Η μεγάλη οθόνη LCD με ενσωματωμένο φωτισμό καθιστά εύκολο να διαβάσει τα αποτελέσματα, τις κοινοποιήσεις, τις παραμέτρους μέτρησης και μηνύματα. Δύο PASS / FAIL LED δείκτες που συνδέονται με την πλευρά της οθόνης LCD.
 Το περίβλημα του νέου Testboy TV 455 είναι ανθεκτικό και εργονομικό. Το μικρό του βάρος και την ενσωματωμένη βάση μαγνήτη σας επιτρέπει να εργάζεστε χωρίς να κουράζεται. Το όργανο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εξαιρετικά σαφές και απλό να λειτουργήσει. Κάθε τεστ έχει τη δική του ειδική οθόνη της βοήθειας, η οποία περιγράφει πώς να πραγματοποιήσει μια μέτρηση.



Το πολυόργανο MACROTEST είναι ένα καινοτομικό όργανο που συνδυάζει πολλαπλές μετρήσεις με τη χρήση μιάς και μόνο συσκευής.Οι περισσότερες από αυτές τις μετρήσεις που πραγματοποιεί το MACROTEST είναι απαραίτητες όπως ορίζει το πρότυπο του ΕΛΟΤ HD384. Οι δυνατότητες του είναι οι ακόλουθες:
Μετρήσεις ελέγχου ασφάλειας εσωτερικών εγκαταστάσεων χαμηλής τάσης.
Μέτρηση της ειδικής αντίστασης του εδάφους και της αντίστασης σημειακής και εκτεταμένης
γείωσης.



Η Benning IT-120B είναι μια ψηφιακή tester multifuction εγκατάστασης, η οποία είναι σε θέση ένα πλήρες φάσμα των ηλεκτρικών δοκιμών και μπορεί να εκτελέσει τις δοκιμές αντίσταση μόνωσης, δοκιμές αντίστασης βρόχου - με ή Η λειτουργία αντίσταση βρόγχου στο Benning IT-120B είναι σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες δοκιμαστές πολλαπλών λειτουργιών, όπως μπορεί να εκτελέσει αυτόν τον έλεγχο, ακόμη και χωρίς να γλιστρήσουν από 10mA RCD υπό κανονικές συνθήκες. Επιπλέον, η Benning IT-120B θα αναλάβει RCD δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων τρέχον ταξίδι και τις δοκιμές του χρόνου ταξιδιού, καθώς και διαδοχή φάσεων / περιστροφής και δοκιμές αντοχής του εδάφους. Η Benning IT-120B είναι ένα προηγμένο πολυλειτουργικό ηλεκτρική tester εγκατάστασης με μια σειρά από χτισμένο σε χαρακτηριστικά, για να γίνει μια πολύτιμη προσθήκη για τον έλεγχο ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και κυκλώματα. Μια μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη γραφικών κάνει αυτό το συγκεκριμένο χρήστη μονάδα φιλική, και το ενσωματωμένο στο διάγραμμα σύνδεσης βοηθά στη διασφάλιση σωστές συνδέσεις για τη δοκιμή. ...



νέο MACROTESTG3 με οθόνη αφής
  
Το εργαλείο πολυμέσων σας βοηθά να λύσει εύκολα τα θέματα ασφάλειας σε αστικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις (IEC 64-8).
Μετά από χρόνια μελέτης, HT έχει αναπτύξει ένα εργαλείο ικανό επανάσταση στον κόσμο των ηλεκτρικών μετρήσεων και, την ίδια στιγμή κάνει την εργασία μια ευχάριστη δραστηριότητα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των tablets και smartphones.
Εισάγετε τα σχόλια και να αποθηκεύσετε τις μετρήσεις δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, χάρη στα χαρακτηριστικά του Macrotest G3:



Η Metrel MI3108 EurotestPV Pro, μπορείτε να μετρήσετε και να δοκιμάσουν ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, σύμφωνα με το πρότυπο EN 61557 και EN 62446 μέτρων. MI3108 και δοκιμών, όλοι οι ηλιακές εγκαταστάσεις σε δύο φάσεις, με δύο κανάλια τάσης και δύο κανάλια ενέργειας. Η ηλιακή ακτινοβολία μετριέται με πυρανομέτρου. MI3108 έχει μια μεγάλη εσωτερική μνήμη έως και 1800 μετρήσεις, 500 IV καμπύλες ή μετρήσεων ισχύος. Περιλαμβάνει PV απομακρυσμένη συσκευή με ασύρματη συλλογή δεδομένων από την ηλιακή ακτινοβολία, θερμοκρασία περιβάλλοντος και το πάνελ της θερμοκρασίας. 




Όργανο πιστοποίησης εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων κατά IEC 60364-6 / DIN VDE 0100, και ΕΛΟΤ HD-384 - ΥΑ Φ50/503/168 ΦΕΚ 844/16.05.2011




Τάση και συχνότητα (ΕΛΟΤ HD384 612.7)

UL-PE, UN-PE, UL-N, 0-600Vrms ±1V – 15-400Hz ±1Hz. Δυνατότητα ελέγχου διαδοχής φάσεων για 3φασικές παροχές
Πρίζα Sucko ή εξάρτημα με 2/3 ακροδέκτες
Μέτρηση της σύνθετης αντίστασης βρόχου σφάλματος (φάση – γη)
(ΕΛΟΤ HD384 612.3)
   
Μέτρηση της αντίστασης βρόγχουZL-PE και του ρεύματος βραχυκυκλώματος χωρίς ενεργοποίηση της διάταξης διαφορικού ρεύματος RCD
Υπολογισμός του μέγιστου ρεύματος βραχυκυκλώματος και έλεγχος της καταλληλότητας της διάταξης προστασίας από υπερένταση . Μπορούν να γίνουν έτσι μετρήσεις σε πολλά σημεία χωρίς να απαιτείται επαναφορά του RCD
Πρίζα Sucko ή εξάρτημα με 2 ακροδέκτες
Δοκιμές διατάξεων διαφορικού ρεύματος (RCD) (ΕΛΟΤ HD384 612.6.1)
Μέτρηση της τάσης αφής χωρίς ενεργοποίηση του RCD
Μέτρηση του ρεύματος και του χρόνου ενεργοποίησης του . Μπορούν να γίνουν έτσι μετρήσεις σε πολλά σημεία χωρίς να απαιτείται επαναφορά του RCD
Πρίζα Sucko ή εξάρτημα με 2 ακροδέκτες
περισσότερα στην σελίδα http://www.enia.gr

Amprobe Telaris ProInstall-200 Όργανο Πιστοποίησης Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων


Η Amprobe ανακοινώνει το ΝΕΟ όργανο ελέγχου και πιστοποίησης Ηλεκτρικών/Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων, με πλήρη λειτουργίες για να πραγματοποιήσεται γρήγορο και ακριβεί έλεγχο/πιστοποίηση των εγκαταστάσεών σας.
Για να σας σταλεί προσφορά ή για περαιτέρω πληροφορίες, στο τηλ: 210 27 24 107 fax: 210 27 11 999 email:nsmarket@netscope.gr