Διακόπτες διαρροής με στοιχεία μικροαυτόματου RCBO απο την ΑΒΒ. Διακόπτες διαρροής με στοιχεία μικροαυτόματου RCBO απο την ΑΒΒ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Διακόπτες διαρροής με στοιχεία μικροαυτόματου RCBO απο την ΑΒΒ.

    
Διακόπτης διαρροής με ασφάλεια 2P  0,03A

Οι διακόπτες διαρροής με στοιχεία μικροαυτόματου είναι διατάξεις που χρησιμοποιούνται για την προστασία ανθρώπων και εξοπλισμού από ρεύματα διαρροής προς γη, αλλά ταυτόχρονα παρέχουν θερμική και μαγνητική προστασία καλωδίων/γραμμών αναχωρήσεων σε πίνακες χαμηλής τάσης, τόσο σε οικιακές, όσο και σε βιομηχανικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
   

Τριφασικοί διακόπτες διαρροής με στοιχεία μικροαυτόματου 

Η οικογένεια των διακοπτών διαρροής με στοιχεία μικροαυτόματου επεκτείνεται και περιλαμβάνει τη νέα τριφασική έκδοση με πλάτος μόλις 4 στοιχείων.
Αποτελεί τη νέα καινοτομική πρόταση της ABB που εξοικονομεί χώρο στον πίνακα και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από υπερφόρτιση, βραχυκύκλωμα, διαρροή προς γη και ηλεκτροπληξία.

Αποτελούν ιδανική λύση για διαχωρισμό ηλεκτρικών γραμμών και ιδιαίτερα φορτίων όπως το ψυγείο, που σε περίπτωση σφάλματος σε κάποιο άλλο σημείο της εγκατάστασης να μπορούν να συνεχίσουν να τροφοδοτούνται κανονικά. Επιπλέον, οι ηλεκτρικές γραμμές όπου υπάρχει υψηλή πιθανότητα εμφάνισης σφάλματος στη μόνωση όπως π.χ. τα φώτα κήπου λόγω υγρασίας, θα μπορούν να τροφοδοτούνται αυτόνομα μέσω αυτών των διακοπτών διαρροής, χωρίς να παρασύρουν σε περίπτωση σφάλματος τον γενικό διακόπτη διαρροής της εγκατάστασης.

Πλεονεκτήματα
Εξοικονόμηση χώρου έως και 30% σε σύγκριση με τη συμβατική λύση συνδυασμού 3πολικού μικροαυτόματου και 4πολικού ρελέ διαρροής.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε 3φασικές εγκαταστάσεις με ή χωρίς ουδέτερο, χωρίς τη χρήση εξωτερικής αντίστασης.
Μοιράζονται τα ίδια εξαρτήματα με τα υλικά ράγας του συστήματος System pro M compact® της ABB

Δείτε το Τεχνικό φυλλάδιο