Η Σιβιτανίδειος Δ.Σ.Τ.Ε. στην 2η Διεθνή Έκθεση Elec.Tec Η Σιβιτανίδειος Δ.Σ.Τ.Ε. στην 2η Διεθνή Έκθεση Elec.Tec

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Η Σιβιτανίδειος Δ.Σ.Τ.Ε. στην 2η Διεθνή Έκθεση Elec.Tec




Η Σιβιτανίδειος Δ.Σ.Τ.Ε. το 2018 συμπληρώνει 90 χρόνια λειτουργίας. Όπως όλοι οι επαγγελματίες του χώρου - και όχι μόνο - γνωρίζουν, πως, πρόκειται για τη μεγαλύτερη και αρχαιότερη σχολή τεχνικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, με τα πιο πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια σε όλες τις ειδικότητες.

 Είναι χαρακτηριστικό, πως, στη Σ.Δ.Σ.Τ.Ε. λειτουργούν 4 ΕΠΑΛ (3 πρωινά και 1 απογευματινό), 1 ΙΕΚ και 1 ΚΕΔΙΒΙΜ2 ενώ φοιτούν σε αυτή περίπου 2.000 μαθητές.

Η Σιβιτανίδειος Δ.Σ.Τ.Ε. συμμετέχει στην 2η Διεθνή ΈκθεσηElec.Tec και το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, πρωτοπόρο και καινοτόμο, με δεδομένο πως από τον χώρο της Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης αποτελεί τον μοναδικό της εκπρόσωπο!!!

Η συμμετοχή της στην 2η Διεθνή Έκθεση Elec.Tec έγκειται σε:
α. δυο εισηγήσεις εκπαιδευτικών της Σχολής στο 2ο Επιστημονικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, και

β. παρουσία στο stand D34.

Πιο συγκεκριμένα,
α1. Η πρώτη εισήγηση με θέμα: «Οπτικές ίνες και δίκτυα για τη μετάδοση της πληροφορίας» θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Χρήστο Κουτουλάκο, MSc. & MEd. Ηλεκτρολόγο & Ηλεκτρονικό Μηχανικό, Εκπαιδευτικό της Σιβιτανιδείου Δ.Σ.Τ.Ε..

Η εισήγηση αυτή ανήκει στην δεύτερη θεματική ενότητα η οποία έχει τίτλο: «Δίκτυα – Οπτικές Ίνες» με προγραμματισμένη ζώνη ώρας 13.00 μέχρι 15.00.

α2. Η δεύτερη εισήγηση με θέμα: «Ηλεκτρική Ασφάλεια: Η πραγματικότητα, οι προτάσεις και το όραμα» θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Γιώργο Π. Σταμούλια, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Τ.Ε., MSc., Εκπαιδευτικό της Σιβιτανιδείου Δ.Σ.Τ.Ε..

 Η εισήγηση αυτή ανήκει στην τρίτη θεματική ενότητα η οποία έχει τίτλο: «Ασφαλείς Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις σε επαγγελματικούς χώρους και σε χώρους συνάθροισης κοινού» με προγραμματισμένη ζώνη ώρας 16.00 μέχρι 18.00.
β. Η διαρκής παρουσία της Σιβιτανιδείου Σχολής – κατά τις ημέρες της 2ης Διεθνούς Έκθεσης Elec.Tec – βρίσκεται στο stand D34, στο οποίο θα παρευρίσκονται εκπαιδευτικοί του Τομέα «Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού», οι οποίοι θα παρέχουν πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τη Σχολή όσον αφορά νέες τεχνολογίες που διδάσκονται παράλληλα με τα υφιστάμενα Αναλυτικά Προγράμματα.

 Ακόμη, θα υπάρχουν Roll-up της Δράσης, θα μοιράζονται κάρτες με τα στοιχεία επικοινωνίας αυτής, ταυτόχρονα δε, θα δίνονται διευκρινίσεις και θα αναλύεται το όραμα της δράσης για την Ηλεκτρική Ασφάλεια. Πρόσκληση της εκδήλωσης για την εισήγηση (α2), θα βρείτε εδώ.