Νέα φωτιστικά LED Νέα φωτιστικά LED

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Νέα φωτιστικά LED



Τα νέα φωτιστικά led

Ξεκίνησε  η εγκατάσταση των 5353 φωτιστικών σωμάτων τύπου LED στην Οδό Θησέως στη Βάρκιζα που θα αντικαταστήσουν το σύνολο του δημοτικού δικτύου οδοφωτισμού σε όλη την έκταση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με συνολικό προϋπολογισμό περίπου 1,8 εκ ευρώ.
 

Ο παλαιός φωτισμός
Ο νέος φωτισμός 

Τα συνεργεία θα τοποθετούν περίπου 35 σώματα ημερησίως και το έργο υπολογίζεται πως θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018.

Θυμίζουμε πως ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι ο πρώτος δήμος της χώρας που προχωράει στην εγκατάσταση τέτοιου είδους δικτύου το οποίο παρέχει σειρά πλεονεκτημάτων σε σχέση με το υπάρχον.
Διαβάστε ακόμη....
"Ηλεκτρολογικής και Τεχνοοικονομικής Μελέτης Οδοφωτισμού του Δήμου Χίου".

Ενδεικτικά αναφέρουμε τη μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς το νέο δίκτυο θα καταναλώνει περίπου το 50% του ρεύματος σε σχέση με σήμερα, ενώ παράλληλα ο συγκεκριμένος τύπος λαμπτήρων έχει μεγάλη διάρκεια ζωής με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο αξιόπιστο από το σημερινό δίκτυο.

Επιπλέον, τα νέα φωτιστικά θα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με ασύρματη τεχνολογία και θα ελέγχονται κεντρικά με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες του Δήμου να έχουν εικόνα της κατάστασης του οδοφωτισμού σε πραγματικό χρόνο.
Ας ελπίσουμε να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι.....