NOARK Electric παρουσίαση του ηλεκτρολογικού υλικού NOARK Electric παρουσίαση του ηλεκτρολογικού υλικού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

NOARK Electric παρουσίαση του ηλεκτρολογικού υλικού

  
    
 NOARK Electric είναι ένας παγκόσμιος παραγωγός ηλεκτρολογικού υλικού και κινεί το διεθνές ενδιαφέρον με πάνω από 25 χιλιάδες εργαζόμενους.
Τα τοπικά κέντρα σε Σανγκάη, Πράγα και Σικάγο καθοδηγούν την εταιρία σε κάθε ήπειρο.



Είναι ένα αξιόπιστο υλικό ,είναι στην Ελλάδα λίγα χρόνια με καλή συμπεριφορά των υλικών της.


Η πρώτη γενιά της σειράς Ex9 των έξυπνων ηλεκτρικών προϊόντων χαμηλής τάσης, που ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογίες σχεδιασμού, ηλεκτρονικών και προσομοίωσης, προσεγγίζουν την κορυφή των προσδοκιών της βιομηχανίας.
 

 Η σειρά αυτή όχι μόνο διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες σε ακόμα μικρότερο μέγεθος, αλλά περιλαμβάνει επίσης μονάδες απόκτησης δεδομένων, επικοινωνίας και έξυπνου τηλεχειρισμού, κάτι που έδωσε στη NOARK Electric δεκάδες αποκλειστικές πατέντες που περιλαμβάνουν την ανακάλυψη, την πρακτική εφαρμογή και το σχεδιασμό. 
Τηρούμε σταθερά την έννοια „τα καλύτερα προϊόντα προέρχονται από τις καλύτερες πρώτες ύλες“, κάτι που είναι επίσης αρχή της παραγωγής μας. Αυτό υλοποιείται με τη συνεργασία μας με εξειδικευμένους προμηθευτές και πολύ υψηλά πρότυπα επιλογής. Πέρα από τη συμμόρφωση με τις υποχρεωτικές απαιτήσεις του εθνικού δικαίου, όλο το εύρος των προϊόντων μας είναι διαπιστευμένο από τους οργανισμούς CB/CCA στη βάση των τελευταίων ενημερώσεων των πρωτοκόλλων IEC και EN.
 
 Η NOARK Electric λαμβάνει επίσης υπόψη της τις τοπικές πιστοποιήσεις προκειμένου να ικανοποιήσει ειδικές απαιτήσεις και συνήθειες συγκεκριμένων αγορών. Εκτός από την έμφαση που δίνεται στα τεχνικά ζητήματα που σχετίζονται με τα προϊόντα, η NOARK Electric ενδιαφέρεται επίσης για το περιβάλλον και ακολουθεί απόλυτα τις περιβαλλοντικές πολιτικές.

Δείτε τον κατάλογο,,,