Νέο Ψηφιακό Χρονοδιακόπτη Ράγας Astro Easy. Νέο Ψηφιακό Χρονοδιακόπτη Ράγας Astro Easy.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Νέο Ψηφιακό Χρονοδιακόπτη Ράγας Astro Easy.




Μία πρωτοποριακή ιδέα και ένα θαυμάσιο προϊόν τέθηκε στην κυκλοφορία από την Γερμανική Εταιρεία Προϊόντων χρονορρύθμισης Hugo Müller.


Πρόκειται για τον Νέο Ψηφιακό Χρονοδιακόπτη Ράγας Astro Easy.

Οι Αστρονομικοί Χρονοδιακόπτες μας δίνουν την δυνατότητα ρύθμισης χρόνου σε εφαρμογές Φωτισμού ή Βιομηχανίας, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάζομε τα δεδομένα κάθε λίγο, πχ. στην λλαγή των εποχών ( δηλ. χωρίς να μας ενδιαφέρει αν βραδιάζει στις 7:00 ή στις 9:00 μμ ), Οι χρονοδιακόπτες αυτοί μαθαίνουν από τις συντεταγμένες και από την καθημερινή αλλαγή της ανατολής και της δύσεως του Ηλίου και έτσι προσαρμόζονται ανάλογα.

Αυτό μας δίνει αφ' ενός μία μεγάλη εξοικονόμηση Ενέργειας ( φαντασθείτε μία φωτεινή επιγραφή να ανάβει στις 6:00 μμ το καλοκαίρι ), αφ' ετέρου μας απαλλάσσει από την υποχρέωση¨να αλλάζομε την Ώρα στον χρονοδιακόπτη κάθε Μήνα, αν θέλομε να έχομε οικονομία στην κατανάλωση, γεγονός για το οποίο βάλαμε τον χρονοδιακόπτη.

πέραν του ως άνω πλεονεκτήματος κυριολεκτικά πρωτοπορεί.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NFC μας επιτρέπει να τον προγραμματίσουμε από το κινητό μας, αφού κατεβάσουμε από το
Google Play
μία πλατφόρμα σε αυτό, και να μεταφέρομε πλησιάζοντας το στον χρονοδιακόπτη όλο τον προγραμματισμό που θέλομε.
   
Φυσικά με ρύθμιση 1 λεπτού ελάχιστο διάστημα και με Ημερήσιο ή Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα και με Τέσσερις Μνήμες, ο Χρονοδιακόπτης Astro Easy του Hugo Müller μας επιτρέπει να ελέγξομε τον Φωτισμό στον Οικιακό,

.



Με εφεδρεία 10 ετών ( χάρις στην μπαταρία λιθίου CR2032 ), που μάλιστα ( και εδώ μια μεγάλη πρωτοπορία του Hugo Müller ) είναι αντικαταστάσιμη, μας δίνει μία μεγάλη αυτονομία και σιγουριά για το ότι πρόκειται για το καλύτερο προϊόν στην Αγορά. Και μάλιστα σε εξαιρετικά καλή τιμή.

Η οθόνη, Φωτεινή LCD, ευανάγνωστη και λειτουργική και με λειτουργία Eco ( 0,2W σε λειτουργία αναμονής ) καθιστούν το προϊόν κυριολεκτικά μία state-in-the-art δημιουργία

φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ψηφιακού χρονοδιακόπτη και τις ευκολίες του.
 Επί πλέον φέρει PIN-Code για την ασφάλεια των προγραμματισθέντων δεδομένων από ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Διαβάστε επίσης:

Ο χρονοδιακόπτης


Κατασκευασμένος για όλα τα φορτία και για Λαμπτήρες LED, CFL, Ιωδίνης, Πυράκτωσης, και γενικά για Ωμικά, Επαγωγικά και Χωρητικά Φορτία.


Με ένα Κανάλι, είναι η πλέον προσιτή και λογική έκδοση, ενώ διατίθενται και εκδόσεις με 2 κανάλια και δυνατότητα προγραμματισμού μέσω PC.