Tο σύστημα TaHoma - Η εξέλιξη στο "Έξυπνο Σπίτι" Tο σύστημα TaHoma - Η εξέλιξη στο "Έξυπνο Σπίτι"

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Tο σύστημα TaHoma - Η εξέλιξη στο "Έξυπνο Σπίτι"








Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσατε να ελέγξετε κάθε σημείο του σπιτιού απ το κινητό σας τηλέφωνο ;
Δεν είναι κάποιο σενάριο ταινίας αλλά η νέα πραγματικότητα που αλλάζει τη ζωή μας.
Κάθε άνθρωπος αναζητάει για την οικογένεια
του ασφαλής και άνετες συνθήκες στο σπίτι του. Η λειτουργικότητα του σπιτιού είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και πλέον επιτυγχάνεται πλήρως μέσα από την τεχνολογία.





Το TaHoma κάνει το σπίτι σας να λειτουργεί πιο άνετα, με μεγαλύτερη ασφάλεια και οικονομία.

 Οι ηλεκτροκίνητες περσίδες εσωτερικού χώρου, τα ηλεκτρικά ρολά, οι τέντες, τα φώτα, η θέρμανση, οι αυλόπορτες και οι γκαραζόπορτες, συνδέονται και μπορείτε να τα διαχειριστείτε από το σπίτι ή μακρυά από αυτό.





Το TaHoma έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει τη ζωή σας πιο άνετη. Απελευθερώνεστε από τους καθημερινούς σας περιορισμούς μέσα από αυτή την εξελιγμένη, εύκολη στη χρήση συσκευή που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας!



Πρόκειται για μια συσκευή της Somfy, η οποία συνδέεται στο οικιακό σας router με ένα καλώδιο Ethernet, και μέσα από μια απλή εφαρμογή σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε ένα πλήθος ηλεκτρικών συσκευών μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας.





Πλεονεκτήματα του Tahoma:



Δεν απαιτείται καμία καλωδίωση, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα συστήματα έξυπνου σπιτιού
Χαμηλό κόστος εγκατάστασης
Πλήρης έλεγχος των ηλεκτρικών σας συσκευών από απόσταση (μέσω κινητού, tablet ή Η/Υ)
Δυνατότητα feedback (πχ. Ενημέρωση αν κάποιος ανοίξει την γκαραζόπορτα σας, ή απενεργοποιήσει τον συναγερμό σας όταν εσείς απουσιάζετε).
Δυνατότητα δημιουργίας σεναρίων - πχ Εάν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός, να ανάψουν όλα τα φώτα, να κλείσουν τα εξωτερικά ρολά και να κατέβουν οι περσίδες.
Καθημερινή υποστήριξη για τεχνικά θέματα ή θέματα προγραμματισμού.
Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας στην ψύξη & στην θέρμανση μέσω χρήσης αισθητήρων


Με το TaHoma® κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη…


...Άνεση - Κατεβάστε την τέντα, ανοίξτε την πέργολα, ανοιγοκλείστε τις κουρτίνες, ρυθμίστε τις εσωτερικές σας περσίδες, ενεργοποιήστε τον συναγερμό, προγραμματίστε το κλιματιστικό, ενεργοποιήστε τα φώτα... όλα από το κινητό ή τον υπολογιστή σας...
...Άσφάλεια - Ανοίξτε την γκαραζόπορτα, κλειδώστε την εξωπόρτα, κλειστε τις εξωτερικές περσίδες αλουμινίου ή τα παντζούρια, ενεργοποιήστε τον συναγερμό, ανιχνεύστε τον καπνό ή τον εισβολέα, ή γενικά ρίξτε μια ματιά στο σπίτι σας από απόσταση, όσο λείπετε...
...Εξοικονόμηση Ενέργειας - Διαχειριστείτε τον φωτισμό, ελέγξτε τις ηλεκτρικές σας συσκευές, προσαρμόστε την θέρμανση, παρακολουθήστε την κατανάλωση ενέργειας χωρίς να το σκέφτεστε...