Μηχανισμοί Plug&Play απο την VIMAR Μηχανισμοί Plug&Play απο την VIMAR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Μηχανισμοί Plug&Play απο την VIMAR




Τα προϊόντα που προσφέρει η Vimar εμπλουτίζονται χάρη στις νέες έξυπνες λύσεις που προσδίδουν μοναδική αξία στο σπίτι.

Πράγματι, οι νέοι προδιαμορφωμένοι μηχανισμοί Plug&Play επιτρέπουν τη δημιουργία από την αρχή ή τη μετατροπή μιας συμβατικής ηλεκτρικής εγκατάστασης σε μια μικρή εγκατάσταση οικιακού αυτοματισμού, ειδική για τη διαχείριση των φώτων και των ρολών, με το μεγάλο πλεονέκτημα ότι δεν απαιτείται κανένας ειδικός προγραμματισμός.


Ακόμη και όσοι δεν διαθέτουν εγκατάσταση οικιακού αυτοματισμού, χάρη στους νέους μηχανισμούς Vimar μπορούν να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η τεχνολογία. Για παράδειγμα, τη δυνατότητα κεντρικού ελέγχου του φωτισμού, των τεντών και των ρολών. Εναλλακτικά, τη δυνατότητα προσθήκης αυτών των λειτουργιών σε ένα σενάριο, τη λειτουργία του οποίου μπορείτε να ελέγχετε με συνδυαστικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Νέος διακόπτης ραδιοσυχνοτήτων Vimar


Ανεβασμένα ρολά, ή σβηστά φώτα και κατεβασμένα ρολά: εσείς θα αποφασίσετε, μέσω ενός εύχρηστου διακόπτη.


Αυτοί οι μηχανισμοί, οι οποίοι μπορούν να τοποθετηθούν σε εγκαταστάσεις με «κέντρο τύπου αστέρα» ή σε «κατανεμημένες» εγκαταστάσεις, σε υφιστάμενους χώρους ή σε χώρους που βρίσκονται σε φάση ανακαίνισης, στον οικιακό και στον μικρό τριτογενή τομέα, προσφέρουν πολυάριθμα πλεονεκτήματα.

Πάνω από όλα ευκολία. Στην εγκατάσταση, καθώς δεν απαιτούνται ειδικές ικανότητες. Αρκεί να συνδέσετε τα μπουτόν στις εισόδους και τα φορτία στις εξόδους. Ευκολία και στη χρήση τους, καθώς οι προδιαμορφω­μένοι μηχανισμοί δεν χρειάζονται καμία διαμόρφωση και, επομένως, διευκολύνουν την εργασία του τεχνικού εγκατάστασης­. Αλλά και ευκολία στη συντήρηση, γρήγορα και από ένα μοναδικό σημείο, καθώς μπορεί να εκτελεστεί κεντρικά μέσω πίνακα.


Ένα άλλο πλεονέκτημα διασφαλίζεται από την ευελιξία τους, καθώς, όπως προαναφέρθηκε, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις ή σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε φάση ανακαίνισης, τόσο στον οικιακό όσο και στον μικρό τριτογενή τομέα.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα κλιμάκωσης. Πράγματι, οι προ­διαμορφωμένοι μηχανισμοί έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη βασική διαχείριση των φώτων και των ρολών, αλλά μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στο σύστημα οικιακού αυτοματισμού By-me για να επεκταθούν οι λειτουργίες της εγκατάστασης.

Η μετάβαση από αυτήν τη λύση σε μια πραγματικά εξελιγμένη και συνδεδεμένη ηλεκτρική εγκατάσταση είναι άμεση. Αρκεί να επιλέξετε έναν από τους πολυάριθμους μηχανισμούς του καταλόγου Vimar, να διαμορφώσετε τον μηχανισμό και αυτό ήταν. Ο έλεγχος, η άνεση, η ασφάλεια και η ενεργειακή απόδοση ενσωματώνονται στην εγκατάσταση χάρη σε μια μοναδική τεχνολογία, έξυπνη αλλά και διαισθητική.

Για πληροφορίες σχετικά με τους μηχανισμούς και τα αντίστοιχα δελτία προϊόντων:

Μονάδα με 9 προγραμματιζόμενες εισόδους και 8 εξόδους, προγραμματιζόμενες ψηφιακές εισόδους για επαφές χωρίς δυνατότητα, NO 16 A Προγραμματιζόμενες έξοδοι ρελέ 120-230 V ~ 50/60 Hz για έλεγχο προσανατολισμού φωτισμού και πηχάκια, κουμπιά τοπικού ελέγχου, αυτοματισμοί οικιακού ελέγχου By- Για εγκατάσταση ράγας DIN (60715 TH35), καταλαμβάνει 6 μονάδες 17,5 mm

Ενότητα με 3 προγραμματιζόμενες ψηφιακές εισόδους για επαφές χωρίς δυναμικό, 3 LED εξόδους ελέγχου, By-me οικιακού αυτοματισμού, χωνευτή τοποθέτηση στο πίσω μέρος της συσκευής
01476 - Μηχ/σμός αυτομ.2ΙΝ 3OUT LED(1ρολλό+2led)
01477 - Μηχ/σμός αυτομ.2ΙΝ 3OUT LED(1ρελλέ+2led)