Το LOGO!, η έξυπνη μονάδα λογικής της Siemens Το LOGO!, η έξυπνη μονάδα λογικής της Siemens

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το LOGO!, η έξυπνη μονάδα λογικής της Siemens



Απλή εγκατάσταση, ελάχιστη καλωδίωση, εύκολος προγραμματισμός: Αυτό είναι το LOGO!, η έξυπνη μονάδα λογικής της Siemens.


 Το σύστημα ελέγχου LOGO! είναι ιδανικό για μικρής κλίμακας εφαρμογές αυτοματισμού και κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη με την αντικατάσταση πολλών χρονοδιακοπτών και ρελέ, μετρητών και ρελέ προστασίας. Ανακαλύψτε μόνοι σας τα οφέλη αυτή της μοναδικής μονάδας αυτοματισμού




Κατεβάστε το λογότυπο! Soft Comfort- 7.0 από τη βιβλιοθήκη του λογισμικού μας για δωρεάν.

Το πρόγραμμα έχει κατηγοριοποιηθεί ως εργαλεία επικοινωνίας. Το τρέχον πακέτο εγκατάστασης διαθέσιμο για download απαιτεί 139.2 MB χώρου στο σκληρό δίσκο. Η πιο δημοφιλής εκδοχή μεταξύ των χρηστών του λογισμικού είναι 7.0. Αυτό το στοιχείο λήψης ελέγχθηκε με ενσωματωμένο antivirus μας και βαθμολογήθηκε ως καθαρό. Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα προϊόν της Siemens AG.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ! Soft Comfort - σημαίνει εντυπωσιακά εύκολη και γρήγορη διαμόρφωση.
Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία σκάλα και μπλοκ λειτουργία διαγράμματα επιλέγοντας τα αντίστοιχα καθήκοντα και τη σύνδεσή τους μέσω drag & drop. Επιπλέον, το σύνολο του προγράμματος μεταγωγής μπορεί να προσομοιωθεί και δοκιμαστεί χωρίς σύνδεση στον υπολογιστή. Επίσης, είναι δυνατόν: ένα online test και στις δύο οθόνες του προγράμματος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. 


ΛΟΓΟΤΥΠΟ! Soft Comfort παρέχει επαγγελματική τεκμηρίωση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το έργο, όπως τα προγράμματα εναλλαγή, τα σχόλια και τις ρυθμίσεις παραμέτρων.
Μπορειτε να καταβασετε το LOGO! Demo software ,
απο την ιστοσελίδα της  Siemens .