Γεννήτρια - Ανιχνευτής & με όργανο ελέγχου CAT5E - 6 Γεννήτρια - Ανιχνευτής & με όργανο ελέγχου CAT5E - 6

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Γεννήτρια - Ανιχνευτής & με όργανο ελέγχου CAT5E - 6


  


Όργανο που σας βοηθάει να βρείτε εύκολα καλώδια για τηλεφωνικές γραμμές και γραμμές δικτύου  και αγωγών .Αποτελείται από έναν πομπό και έναν δέκτη.


   

Συνδυάζει τις λειτουργίες 3 οργάνων σε 2 συσκευές : Το (κιτ) συμπεριλαμβάνει τις συσκευές Γεννήτρια & ανιχνευτή ακουστικού σήματος
με ενσωματωμένο όργανο ελέγχου δικτυακών καλωδίων Cat5e-6.

Α. ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΖΕΥΓΩΝ (ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ - ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ)
 
Κατάλληλο για απλές τηλ.γραμμές καθώς και ADSL (PSTN-ISDN)
Χρησιμοποιούνται πάντα σε συνεργασία μεταξύ τους για τον εύκολο εντοπισμό τηλεφωνικών ζευγών ανάμεσα σε πλήθος καλωδίων (ασθενών ρευμάτων).

ΧΡΗΣΗ: Τοποθετούμε τα δύο όρια της γεννήτριας στα άκρα του ζεύγους καλωδίων που θελουμε να εντοπίσουμε, αυτή παράγει ένα χαρακτηριστικό δίτονο ακουστικό σήμα.
  
 Ο εντοπισμός ζεύγους στην άλλη άκρη (π.χ. στον κατανεμητή), επιτυγχάνεται με την σταδιακά αυξανόμενη ένταση του (δίτονου) ακουστικού σήματος που λαμβάνει ο επαγωγικός ανιχνευτής καθώς τον πλησιάζουμε, σε απόσταση λίγων χιλιοστών από την επιφάνεια του ζεύγους των καλωδίων και εκεί όπου κορυφώνεται η ένταση του δίτονου ακουστικού σήματος στον ανιχνευτή, εντοπίζουμε το ζητούμενο ζεύγος.
Διαθέτει προστασία υπερτάσεων - βραχ/ματος 0 - 100V / AC

Β . ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΓΩΓΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ CAT5E- CAT6 (ΟΡΓΑΝΟ ΕΛΕΓΧΟΥ)
  

ΧΡΗΣΗ: Τοποθετούμε την μια άκρη του ανάλογου καλωδίου (RJ45) στην πίσω υποδοχή της γεννήτριας μετακινώντας τον διακόπτη DIP της γεννήτριας στη θέση test και στην συνέχεια την άλλη άκρη του στην πίσω υποδοχή του ανιχνευτή.
Παρατηρούμε ότι τα led σε 2 όργανα ανάβουν διαδοχικά με αποτέλεσμα να μπορούμε να ελέγξουμε όπως ένα κλασικό όργανο ελέγχου την συνέχεια ή όχι των αγωγών.
το είδα εδώ