Τοποθετήστε εικονικά φωτιστικά στο χώρο σας για να δείτε πως θα φαίνεται. Τοποθετήστε εικονικά φωτιστικά στο χώρο σας για να δείτε πως θα φαίνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Τοποθετήστε εικονικά φωτιστικά στο χώρο σας για να δείτε πως θα φαίνεται.




Η εταιρία  Ζαμπέλης ΑΕΒΕ θέλοντας να να δώσει τη δυνατότητα στον κόσμο να δει πως θα φαίνονται τα φωτιστικά της στο σπίτι, δημιούργησε ένα application, το οποίο μπορεί και τοποθετεί εικονικά φωτιστικά στο χώρο.

Το Virtual Light φορτώνει δυναμικά τα προϊόντα της εταιρίας κατηγοριοποιημένα, επιλέγετε το φωτιστικό που σας αρέσει και στρέφετε την κάμερα προς το μέρος που επιθυμείτε να το τοποθετήσετε.

 Το φέρνετε στο σημείο ακριβώς που θέλετε με το δάκτυλο σας, μπορείτε να το μεγαλώσετε ή να το μικρύνετε, και τέλος κάνετε capture την εικόνα.



Το Virtual Light είναι μία εφαρμογή που αναπτύξαμε, θέλοντας να «δοκιμάσετε» τα φωτιστικά μας στο χώρο σας.

Φορτώνει δυναμικά τα προϊόντα της εταιρίας μας ανά κατηγορία, μέσω WiFi ή των data δεδομένων του κινητού σας.

Επιλέγετε κατηγορία και το φωτιστικό που σας αρέσει και στρέφετε την κάμερα προς το μέρος που επιθυμείτε να το τοποθετήσετε.

Το φέρνετε στο σημείο ακριβώς που πρέπει με το δάκτυλο σας, μπορείτε να το μεγαλώσετε ή να το μικρύνετε, και τέλος κάνετε capture την εικόνα για να το αποθηκεύσετε σαν φωτογραφία στο κινητό σας.

Για συσκευές android κατεβάστε το Virtual Light app από το play store και για IOS συσκευές από το apple sto

Περισσότερες πληροφορίες στο site της εταιρίας.