Το εκπληκτικό πιστολάκι μαλλιών. Το εκπληκτικό πιστολάκι μαλλιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Το εκπληκτικό πιστολάκι μαλλιών.


 

 H Dyson, η εταιρεία που έχει ανασχεδιάσει αρκετά μηχανήματα και συσκευές όπως οι ηλεκτρικές σκούπες, πρόσφατα αξιοποίησε την προηγμένη τεχνολογία της για να δημιουργήσει και ένα νέο, καινοτόμο πιστολάκι για τα μαλλιά.
 Το καινούριο Dyson Supersonic, λοιπόν, θα αντικαταστήσει το σεσουάρ που έχουμε ήδη στο μπάνιο μας με ένα μικρότερο, ελαφρύτερο, ασφαλέστερο και λιγότερο θορυβώδες.


 


Το βασικό σημείο του ανασχεδιασμού και, παράλληλα, η σημαντικότερη βελτίωση που έκανε η Dyson στη συγκεκριμένη συσκευή σχετίζεται με το μέγεθος του μοτέρ της.
 
Έτσι, το «τερατώδες» μέγεθος που φαίνεται στα αριστερά της παρακάτω φωτογραφίας και υπάρχει στα περισσότερα πιστολάκια σήμερα θα αντικατασταθεί από το νέο V9 ψηφιακό μοτέρ .



Το νέο μοτέρ όχι μόνο κάνει το πιστολάκι ελαφρύτερο και πιο αποτελεσματικό, αλλά είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να παράγει και λιγότερο θόρυβο. Επίσης, το βάρος μοιράζεται καλύτερα κι έτσι, μπορεί κανείς να το κρατήσει και να το χρησιμοποιήσει πιο άνετα και χωρίς να κουράζεται για περισσότερη ώρα.

Παράλληλα, με το νέο μοτέρ παράγεται η ίδια ποσότητα αέρα, αλλά, δεδομένου ότι αυτός περνάει από ένα ειδικό φίλτρο στη βάση της συσκευής, μειώνεται ο κίνδυνος το πιστολάκι να τραβήξει τα μαλλιά σας.




Τέλος, το Dyson Supersonic είναι ασφαλέστερο όσον αφορά την παραγωγή θερμότητας. Ειδικοί αισθητήρες ελέγχουν την θερμοκρασία 20 φορές ανά δευτερόλεπτο, ώστε αυτή να διατηρείται σταθερή και, σε περίπτωση που ξεπεράσει το φυσιολογικό όριο, η συσκευή παύει αυτόματα να λειτουργεί.
 

Εκπρόσωποι της εταιρείας, πάντως, εξηγούν ότι για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του Dyson Supersonic χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια, καθώς και κόστος ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το υπερηχητικό πιστολάκι της Dyson κοστίζει 400 ευρώ και υπόσχεται γρηγορότερο και ευκολότερο στέγνωμα.


Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της Dyson.