Νέα εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε διακόπτες και πρίζες απο την Hager Νέα εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε διακόπτες και πρίζες απο την Hager

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Νέα εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε διακόπτες και πρίζες απο την Hager

 





Berker Configurator
Ένα πρωτοποριακό εργαλείο για την εύκολη επιλογή και κοστολόγηση του διακοπτικού υλικού για ιδιώτες αλλά και για επαγγελματίες χωρίς τη χρήση καταλόγου ή γνώση των κωδικών των προϊόντων που επιθυμούν να επιλέξουν



Με αυτό το έξυπνο εργαλείο, η επιλογή του σχεδίου, του χρώματος αλλά και του μηχανισμού γίνεται μια εύκολη και διασκεδαστική υπόθεση.
  
Καθισμένοι στην πολυθρόνα σας, κάνετε κλικ στα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και αφού τα αποθηκεύσετε, το πρόγραμμα θα δημιουργήσει την περίληψη της προσφοράς σας με σύνολο τεμαχίων και τιμή, καθώς και τη λίστα υλικών με όλους τους κωδικούς της προσφοράς σε μορφή PDF ή Excel.

 
Η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε ένα σετ από διακόπτες και πρίζες για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
 
Αν έχετε ήδη καταλήξει σε κάποια σειρά, απλά επιλέξτε την με απλά με ένα κλικ. Αν πάλι θέλετε απλά να γνωρίσετε την γκάμα των διακοπτών μας, μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε το χρώμα που σας ενδιαφέρει και η σελίδα θα σας εμφανίσει μόνο τις σειρές όπου το χρώμα αυτό είναι διαθέσιμο.


Αντίστοιχα, μπορείτε να φιλτράρετε τις επιλογές σας και με βάση το υλικό κατασκευής των πλαισίων που επιθυμείτε. Όταν καταλήξετε σε κάποια σειρά, την επιλέγετε και προχωράτε στην επιλογή πλαισίων. Τέλος, επιλέγετε τους αντίστοιχους μηχανισμούς, τους οποίους σύρετε με το ποντίκι σας πάνω στα επιλεγμένα πλαίσια ώστε να τα συμπληρώσετε με αυτούς.


Για να μην ξεχάσετε τίποτα

Ο Berker Configurator έχει πολλά χαρακτηριστικά ιδιαίτερα χρήσιμα και αξιοσημείωτα. Αν έχετε αποφασίσει σχετικά με ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και σύρετε πάνω του έναν μηχανισμό, όπως για παράδειγμα έναν διακόπτη ή ρυθμιστή φωτισμού, το πρόγραμμα θα επιλέξει αυτόματα και το κατάλληλο πλακίδιο για το μηχανισμό αυτό, έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα έτοιμο και ολοκληρωμένο προϊόν.

Ακόμη, κατά την επιλογή συγκεκριμένων μηχανισμών όπως πχ μιας πρίζας σούκο με καπάκι, εμφανίζει πληροφορίες για σχετικά εξαρτήματα που μπορούν να επιλεχθούν σε συνδυασμό με αυτόν.

Το πρόγραμμα προτείνει, αν θέλετε να εξασφαλίσετε στεγανότητα στη πρίζα, να επιλέξετε μαζί και το αντίστοιχο σετ στεγανοποίησης. Αυτά είναι πολύ σημαντικά στοιχεία, τα οποία συχνά παραλείπονται ή απλά δεν είναι γνωστά, πρέπει όμως να περιλαμβάνονται στη λίστα σας. Η συνολική λίστα υλικών, μπορεί να τροποποιηθεί φυσικά, ανά πάσα στιγμή, με την αλλαγή των στοιχείων σε κάθε δωμάτιο.

Για τους επαγγελματίες

Για τη διευκόλυνση του δικτύου των συνεργατών μας, αλλά και για τους επαγγελματίες του χώρου, εξελίξαμε περεταίρω την λειτουργικότητα του Berker Configurator, προσθέτοντας χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν ή και αντικαθιστούν πλήρως τη χρήση του καταλόγου.

Οι επιπλέον αυτές λειτουργίες απαιτούν εγγραφή και σύνδεση στο σύστημα από τον χρήστη. Κάνοντας είσοδο με τα στοιχεία σας, μπορείτε να δημιουργήσετε, να αποθηκεύσετε και να διαχειριστείτε μεμονωμένες παραγγελίες και εναλλακτικούς συνδυασμούς για τον πελάτη ή για το έργο σας.


Έχετε ακόμη τη δυνατότητα δημιουργίας μιας γρήγορης παραγγελίας χωρίς να χρειάζεται να σύρετε τους μηχανισμούς μέσα στα πλαίσια. Απλά επιλέγετε τους επιθυμητούς μηχανισμούς και τις ποσότητες που επιθυμείτε μέσα από μια λίστα την οποία μπορείτε να φιλτράρετε ανά χρώμα, σειρά, ή πλαίσιο, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέχετε στον κατάλογο για να βρείτε τους σωστούς κωδικούς.


Τις παραγγελίες που δημιουργείτε και αποθηκεύετε, μπορείτε να εκτυπώσετε ή και να αποστείλετε με email όπου εσείς επιλέξετε.

Δείτε την εφαρμογή εδώ