H εκδήλωση Connected & Smart Home H εκδήλωση Connected & Smart Home

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

H εκδήλωση Connected & Smart Home


  

H εκδήλωση Connected & Smart Home θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των εκθέσεων INDELEX & SECUREXPO που λαμβάνουν χώρα από 27 έως 29 Μαΐου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Smart Home: Αναπτυσσόμενη αγορά και νέες ευκαιρίες

Κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών η τεχνολογία για το «έξυπνο» σπίτι έχει κάνει τεράστια βήματα. Δεν υπάρχει κανένα μέρος του σπιτιού που δεν μπορεί να αυτοματοποιηθεί ή να ελεγχθεί μέσω εφαρμογής Smartphone ή tablet.

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι ένας στους δύο ανθρώπους παγκοσμίως πιστεύουν ότι η τεχνολογία SMART HOME θα έχει αντίκτυπο στις ζωές τους. Οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν ολοκληρωμένες λύσεις και συστήματα, παρά μεμονωμένες συσκευές οικιακής διασύνδεσης.

Ο σχεδιασμός, η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση ενός συστήματος Smart Home είναι ύψιστης σημασίας, απαιτώντας άτομα με κατάρτιση και τεχνογνωσία. Παράλληλα, ο οικιακός και κτιριακός αυτοματισμός χαρακτηρίζεται από έργα με ιδιαιτερότητες και πελάτες με αυξημένες ανάγκες, καθώς και απαιτήσεις.

Επιπρόσθετα, η αναπτυσσόμενη αγορά της έξυπνης αυτοματοποιημένης κατοικίας δίνει νέες ευκαιρίες σε μεταπωλητές, εγκαταστάτες και Integrators.

Θεματολογία εκδήλωσης

Η εκδήλωση Connected & Smart Home θα περιλαμβάνει ομιλίες, παρουσιάσεις, αναλύσεις με αναφορά στις καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις για το έξυπνο διασυνδεδεμένο σπίτι.

Κατηγορίες της εκδήλωσηςŸ
- Internet of Things
Ÿ- Home Networks
- ŸInternet & television services
- Mobile applications and services
Ÿ- Smart Home systems
Ÿ- Building Automation Systems
- ŸSecurity Control
Ÿ- Lighting control
- Energy Management
- Home control systems & Security
Ÿ- Network & Communication Systems
- Computer/IT/online/Internet/Wireless Systems
- Generic Cabling Systems


Εκτός από το τεχνολογικό μέρος, η εκδήλωση επίσης θα περιλαμβάνει συζητήσεις marketing, προώθησης προϊόντος και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, καθώς δεν επαρκεί η βαθιά γνώση της τεχνολογίας Smart Home χωρίς την δυνατότητα μετάδοσης των οφελών για τον πελάτη, όπως και την προστιθέμενη αξία της κατοικίας.

Η εκδήλωση Connected & Smart Home απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε επαγγελματίες (τεχνικούς, εγκαταστάτες, μηχανικούς, system integrators κλπ.).
το πρόγραμμα της εκδήλωσης