Comfort Home Automation System - Έξυπνο Σπίτι . Comfort Home Automation System - Έξυπνο Σπίτι .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Comfort Home Automation System - Έξυπνο Σπίτι .




 

Ο Comfort είναι ένα πλήρες σύστημα ασφαλείας (EN50131-compliant) με τηλεφωνητή – κωδικοποιητής , τηλεφωνικό έλεγχο , πολλαπλές επιλογές ασφαλείας σε όπλιση και αφόπλιση , και ένα πρακτικό σύστημα αυτοματισμού για οικίες και κτίρια




.Το Σύστημα ασφαλείας ελέγχεται με τις εξής βασικές καταστάσεις :
AWAY mode , όταν είμαστε εκτός σπιτιού
NIGHT mode , όταν είμαστε εντός του σπιτιού σε κατάσταση ύπνου
DAY mode , όταν είμαστε εντός σπιτιού αλλά θέλουμε περιμετρική προστασία
VACATION mode , όταν είμαστε διακοπές , ενεργοποιεί παράλληλα και την προσομοίωση παρουσίας


.Σε ένα γεγονός εισβολής ή γενικό alarm π χ διαρροή υγρών , ο comfort ειδοποιεί τους 8 αριθμούς που είναι προγραμματισμένοι στην μνήμη του με φωνητικά μηνύματα σχετικά με την κατάσταση του χώρου ή – και , τον σταθμό λήψης σημάτων , παράλληλα ένα δεν υπάρχει τηλεφωνική γραμμή χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο ( Module GSM) για κλήσεις προς τους αριθμούς και στο κέντρο ενώ παράλληλα αποστέλλει και sms μηνύματα με το είδος του συμβάντος .

 Κάθε συμβάν στον comfort προγραμματίζεται για το τι εντολές θα εκτελεστούν κατά την ενεργοποίηση του , π χ άναμμα του φωτισμού περιμετρικά τηλεφωνική ειδοποίηση σε συγκεκριμένους αριθμούς από τους 8 ή κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα στο κέντρο .Το φωνητικό σύστημα αναγγελιών και ελέγχου ( οδηγίες) μέσω των πληκτρολογίων και των οθονών αφής του χώρου , βοηθά ώστε ο χειρισμός όλων των παραμέτρων του συστήματος να είναι εύκολος και με οδηγό βοηθείας π χ πατήστε 1 για φωτισμό πατήστε 2 για ρολά . Παράλληλα ανακοινώνει ποια ζώνη του συναγερμού έχει παραβιαστεί , αν υπάρχει σφάλμα , η χαμηλή μπαταρία .

 Οι ίδιες αναγγελίες γίνονται και απομακρυσμένα μέσω τηλεφώνου όταν ο comfort καλεί τους αριθμούς που του έχουμε ορίσει “Καλώντας τον comfort από οπουδήποτε στον κόσμο με το εύκολο φωνητικό μενού μπορούμε να ελέγχουμε τον συναγερμό , να τον ενεργοποιούμε να τον απενεργοποιούμε και να ελέγχουμε ολόκληρο το σύστημα αυτοματισμού π χ φώτα , θέρμανση , εξαερισμό ρολά , τέντες κ λ π Με τον comfort επικοινωνούν σαν ένα το σύστημα ελέγχου φωτισμού και συσκευών , ρολών , πότισμα κ λ π ώστε σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ελέγχονται από τον comfort αυξάνοντας την ασφάλεια του χώρου και αποτρέποντας διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις .

Home Automation

Ο Comfort , μπορεί να ελέγχει τον φωτισμό , τις ηλεκτρικές συσκευές , τα ρολά τα στόρια και τις τέντες , το πότισμα , τις διαρροές κ α - Με τα ενσωματωμένα IR ( υπέρυθρες εντολές ) μπορεί να ελέγχει Audio video συστήματα - air-conditioning, TVs, και projectors. O comfort έχει interfaces για τα ποιο σταθερά , αξιόπιστα και διαδεδομένα συστήματα αυτοματισμού όπως ,C-Bus, EIB/KNX, Dynalite, Lutron και Rako καθώς και το Z-Wave  ασύρματο πρότυπο , Προσφέροντας στους χρήστες πλεονεκτήματα όπως συμβατότητα μεταξύ συστημάτων , ασφάλεια των εγκαταστάσεων με standard και ανοικτή αρχιτεκτονική στην σχεδίαση και παραμετροποίηση.

Το Comfort Web-Server Module επιτρέπει τον έλεγχο του comfort και κατ επέκταση όλων των συστημάτων που υποστηρίζει αυτός μέσα από το internet και το τοπικό δίκτυο μέσω web σελίδων , μέσω iphone , ipad καθώς και την οπτικοποίηση σε διάφορα pc ή οθόνες αφής με το wizcomfort και το comfort client .

Ο Comfort και οι επεκτάσεις
Το Video Περιγράφει τις Δυνατότητες ενός comfort System δημιουργώντας το Έξυπνο Σπίτι . Έλεγχος των ηλεκτρικών συσκευών φωτισμού , πλήρες σύστημα ασφαλείας , έλεγχος του κλιματισμού και της θέρμανσης , έλεγχος από απόσταση μέσω τηλεφώνου και internet , έλεγχος των θυρών ακόμη και από απόσταση , έλεγχος των συσκευών ήχου και εικόνας




ιο είδα εδώ