Επιτηρητής στάθμης αγώγιμων υγρών Επιτηρητής στάθμης αγώγιμων υγρών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

Επιτηρητής στάθμης αγώγιμων υγρών


 

Η οικογένεια αισθητηρίων στάθμης μέσω αγωγιμότητας της Carlo Gavazzi είναι η κατάλληλη λύση για τις περισσότερες εφαρμογές σε ελέγχους στάθμης.

 Η νέα σειρά των ευφυών επιτηρητών στάθμης CL χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση επιπέδου στάθμης αγώγιμων υγρών και έλεγχο αντλιών.


 Τα αισθητήρια (ηλεκτρόδια) CLH με την ευελιξία που τα χαρακτηρίζουν, μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 5 ράβδους (ηλεκτρόδια) για μέχρι 4 επιτηρούμενα επίπεδα στάθμης.

 Τα επίπεδα λειτουργίας των δεξαμενών μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν με την ανάλογη αύξηση ή μείωση (κοπή) του μήκους των ηλεκτροδίων.

 Οι τυπικές εφαρμογές των αισθητήρων αγωγιμότητας είναι στην γεωργία, στην χημική βιομηχανία, την βιομηχανία τροφίμων και ποτών, στον χειρισμό και διανομή ύδατος. 

Η Carlo Gavazzi διαθέτει επίσης, οικογένεια αισθητήρων επιτήρησης και ελέγχου στάθμης μη αγώγιμων υγρών, κοκκώδη υλικών, δημητριακά και πλαστικά: χωρητικοί αισθητήρες, αισθητήρες υπερήχων, μαγνητικοί αισθητήρες στάθμης αλλά και οπτικοί αισθητήρες στάθμης.

 Η λειτουργική επίδειξη των δυνατοτήτων του κάθε επιτηρητή στάθμης (λειτουργική επίδειξη όπου μπορείτε να κάνετε παρέμβαση στις ρυθμίσεις και να δείτε τα αποτελέσματα αυτών).
Κάνε κλικ πάνω στην φωτογραφία για DEMO λειτουργία του επιτηρητή

http://www.eta.com.gr/more_files/CLx4MA2.swf

το είδα εδώ