92.Ελέγξτε τις γνώσεις σας στην ηλεκτρολογία 92.Ελέγξτε τις γνώσεις σας στην ηλεκτρολογία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

10/recent/ticker-posts

92.Ελέγξτε τις γνώσεις σας στην ηλεκτρολογία

Ελέγξτε τις γνώσεις σας στην ηλεκτρολογία παίζοντας ένα παιχνίδι ερωτήσεων.
Το Qgame ένα παιχνίδι με βασικές ηλεκτρολογικές (και όχι μόνο) ερωτήσεις, το οποίο προορίζεται για τους μαθητές που έχουν ολοκληρώσει το μεγαλύτερο κομμάτι της ύλης της Β' Τάξης  ΕΠΑ.Λ του ηλεκτρολογικού τομέα, αλλά και όσους θέλουν να διασκεδάσουν ελέγχοντας τις γνώσεις τους στην ηλεκτρολογία.
Τα συνηθισμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια ερωτήσεων που κυκλοφορούν μοιάζουν περισσότερο με εξεταστικά test και απωθούν τους μαθητές. Η διαφορά στο QGame είναι ότι ακολουθεί το πρότυπο των παιχνιδιών με στυλ "Photo Play" και "Εκατομμυριούχος" και είναι αρκετά εθιστικό ώστε όποιος το ξεκινήσει να μη μπορεί εύκολα να το αφήσει χωρίς να περάσει αρκετή ώρα μαζί του. Υπάρχουν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά των παιχνιδιών όπως  Top scores, Lives, Bonus και πολλά άλλα.
Κατεβάστε το παιχνίδι κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο
Περιέχει 50 ηλεκτρολογικές ερωτήσεις  οι οποίες μπορούν να τροποποιηθούν ή να επεκταθούν. Ασφαλώς μπορεί όποιος θέλει να δημιουργήσει δικά του αρχεία ερωτήσεων με οποιοδήποτε θέμα. 
Μέγεθος 3,4 Mb
Οδηγίες:
Μετά την εγκατάσταση τρέξτε το παιχνίδι. Στο μενού "Παιχνίδι"  επιλέξτε "Νέο" και στη συνέχεια επιλέξτε ως αρχείο ερωτήσεων "electric.qgd".
Υπάρχει και ένα αρχείο με γενικές ερωτήσεις ως υπόδειγμα για όσους θέλουν να δημιουργήσουν δικά τους αρχεία ερωτήσεων.